Wayne Rooneys tid som alene spiss for Louis van Gaal er over, til tross for at en av hans konkurrenter om nettopp den plassen, Javier Hernandez forsvinner til Bayer Leverkusen.

12952444595_e3e0dbca82.jpg

På Old Trafford, brenner det på dass. Nå haster det virkelig med å få inn en spiss som kan garantere 15+ mål, og den nederlandske manageren ser ut til å ha funnet sin mann.

Valget er Anthony Martial (19), og budet som er plassert på Monaco-eiernes bord, lyder på 37 millioner pund. Om denne spilleren er nok til å holde tritt med suverene Manchester City, og gode Arsenal, blir spennende å se.

Foreløpig er det noe tid til å endre på troppen, og det er ikke bare Manchester United, som tapte 1-2 for Swansea nylig – som må handle.

Chelsea dummet seg ut hjemme mot London-nabo Crystal Palace, og står med kun 1 seier på 4 forsøk. Det er all grunn til å vente kjøp før overgangsvinduet stenger natt til onsdag 2. september.

Forsvinner David de Gea til Real Madrid? Ramos ser ut til å ikke holde mål. Vil Arsenal gå for Zlatan? Vil Chelsea sprenge banken for å styrke stallen?

Mange spillere vil bytte arbeidsgiver de neste dagene. Kanskje er det nettopp ditt favorittlag som styrkes?

Det laget som har handlet best så langt, må vel være Manchester City. Vi kommer tilbake og vil følge overgangsvinudets siste døgn – time for time, og gi deg de viktigste overgangene fortløpende.

 

Vargas

Tags: Anthony Martial, Chelsea, Hernandez, Manchester United

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Champions League, her er sluttspill-gruppene!

Malmø er allerede ute av Champions League eventyret før det har begynt. I hvert fall om man skal bedømme ut...

Barnet ditt – du må ha barn for å forstå det!

Hun ringer hjem fra festen, hun snakker så uklart at du ikke skjønner hva hun sier, men du vet at...

Lukk