Wayne Rooneys tid som alene spiss for Louis van Gaal er over, til tross for at en av hans konkurrenter om nettopp den plassen, Javier Hernandez forsvinner til Bayer Leverkusen.

 

På Old Trafford, brenner det på dass. Nå haster det virkelig med å få inn en spiss som kan garantere 15+ mål, og den nederlandske manageren ser ut til å ha funnet sin mann.

Valget er Anthony Martial (19), og budet som er plassert på Monaco-eiernes bord, lyder på 37 millioner pund. Om denne spilleren er nok til å holde tritt med suverene Manchester City, og gode Arsenal, blir spennende å se.

#MUFC bid £37m for Monaco’s teenage forward Anthony Martial, reports @MOgdenTelegraph http://t.co/alhewqu8dT pic.twitter.com/D8rrPGrDzA

— Telegraph Football (@TeleFootball) August 30, 2015

Foreløpig er det noe tid til å endre på troppen, og det er ikke bare Manchester United, som tapte 1-2 for Swansea nylig – som må handle.

Chelsea dummet seg ut hjemme mot London-nabo Crystal Palace, og står med kun 1 seier på 4 forsøk. Det er all grunn til å vente kjøp før overgangsvinduet stenger natt til onsdag 2. september.

Forsvinner David de Gea til Real Madrid? Ramos ser ut til å ikke holde mål. Vil Arsenal gå for Zlatan? Vil Chelsea sprenge banken for å styrke stallen?

Mange spillere vil bytte arbeidsgiver de neste dagene. Kanskje er det nettopp ditt favorittlag som styrkes?

Det laget som har handlet best så langt, må vel være Manchester City. Vi kommer tilbake og vil følge overgangsvinudets siste døgn – time for time, og gi deg de viktigste overgangene fortløpende.

Vargas

Pin It on Pinterest