Menn har et ufortjent rykte om å være kåt døgnet rundt og vell så det. En myte som bør dementeres av kåte kvinner som slett ikke får pikk når de aller helst ønsker det som mest

Kvinner må ikke være svanger for å være sprengkåt, det kan kvinner flest være akkurat på lik linje som menn, noen mer enn andre selvsagt. Det som slett ikke er en mye, er det faktum at gravide kvinner, er mer kåt enn ellers, hovedsaklig pga hormonforstyrrelser og store endringer i kroppen som påvirker følelselivet, like mye fysisk som mentalt.

Etter den aller verste morgenkvalmen, vil det sakte, men sikkert komme krypende en følelse de fleste kvinner ikke har kjent tidligere. Den gjør mange kvinner kåte og våte. Ikke alle, men mange.

Menn kan lett få litt problemer med å prestere om det blir satt for mye fokus på hans ferdigheter og innsats. Prestasjonsangst er langt mer utbredt hos menn enn kvinner, naturlig nok-  fordi han må kunne ha verktøyet i orden og det kommer ikke av selg selv, uansett hva kvinner måtte mene om det.

covered by the curtain - 37 weeks

lee via Compfight

Når menn ikke vil, eller ikke får det til- er det ofte hun det er noe galt med. Men bare i hennes egne øyne. Menn kan få ereksjons-problemer av flere årsaker. Ofte sitter det mellom ørene, men det kan være medisinske årsaker også.

For mye fokus på orgasmen gjør det vanskelig for både kvinner og menn å lykkes seksuelt. Hadde fokus blitt endret til ren nytelse i stedet for tanker og bekymringer, ville langt flere single og par fått et løft i senga.

– Å snakke om personlige problemer er ikke akkurat det menn synes er så veldig lett. Det kan dog være nøkkelen som får det til å løsne, både for han og henne. Man bør snakke med hverandre og fortelle hva som føles feil, man bør lytte og prøve å forstå sin partner.

– Det kan være et stort problem for parforholdet om sex-lysten uteblir. Derfor bør man ta det på alvor om det vedvarer. Lykkes man ikke å løse opp i problemene på hjemmebane, bør man oppsøke fastlegen for å avdekke om det kan være sykdomsrelaterte problemer.

Kåte norske kvinner fantaserer langt mer livlig enn norske menn. Hun er nesten like ivrig med å være utro også, muligens av helt andre grunner enn hva menn velger å ha sex med andre enn sin partner for. Men myten om at det alltid er kvinnen som har vondt i hodet, som en unnskyldning for å ha sex, bør legges død.

Som kvinne bør du gjøre alt du kan for at din partner er fornøyd med sexlivet dere i mellom. Da bør du også sørge for at han kommer når han mener det er en mulighet for en kjappis. Det tar ofte ikke lang tid, om alt er som det skal.

– Som mann bør du selvsagt sørge for at din kone, kjæreste, partner eller andre du møter for felles nytelse, får den sexen man fortjener. Det er ikke alltid tvingende nødvendig at begge må oppnå klimaks samtidig. Faktisk kan det være både smart og vellykket å la all fokus være på den enes nytelse neste gang muligheten byr seg, for så å bytte ved neste anledning.

Et vellykket forhold forblir vellykket med god og nok sex, ta faresignalene på alvor!

Vargas

Tags: Begjær, faresignal, gravid, kåt, lyst, myte, orgasme, prestasjonsangst

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Send Mulla Krekar ut av Norge med første fly!

Fremskrittspartiet gitt til valg på at de skulle sende "Mullaen" ut av Norge snarest, om de kom til makten. Nå...

Fra Ribbefett til salat og rugbrød!

Første dag etter en lang juleferie, der alt som får plass i kjeften har blitt forsøkt trykt inn der. Pepperkaker,...

Lukk