Tennis er totalt sett i topp tre over de mest populære sportene å tippe på, mye fordi resultatet ofte kan svinge en rekke ganger i løpet av en kamp, et sett og til og med et enkelt poeng. Her avsløres noen av de heteste tipsene for hvordan du kan bli en bedre tipper på tennis, og derav også dra med deg flere gevinster.

 US Open er i gang, noe som betyr at tennistippingen har årets siste oppsving. Alle de største spillerne kjemper om heder, ære, store pengepremier og finaleplass i Det Store Eplet. Husk at bet365 har fantastisk odds på tennis, så hvorfor ikke plassere et spill på US Open med en gang?

Elena BaltachaCreative Commons License

Christian Mesiano via Compfight

 

Steg 1: Gjør research

 Hva enn du gjør, så kommer du langt med research. Les deg opp på individuelle spilleres form, deres nylige resultater, favorittunderlag, historikk i den samme turneringen tidligere, antall turneringer de siste to-tre ukene, småskader og lignende informasjon du kan dra nytte av. De beste spillerne håndterer alle underlagene godt, men enkelte spillere utenfor topp 10 på rankingen pleier å gjøre det best på et spesifikt underlag, noe som kan føre til noen overraskende resultater.

Steg 2: Styr unna storfavoritter

 Noen ganger kan du kanskje tenke at det er innbydende å legge til et såkalt «garantert spill» til en akkumulator. Det er en rekke storfavoritter i tennis ettersom kvaliteten på spillerne varierer så stort fra de aller beste til de nest beste. I det lange løp lønner det seg derimot ikke å støtte Andy Murray til 1.06 i odds «bare for å legge til litt ekstra på gevinsten».

Plutselig har Murray en dårlig dag på jobben, eller så møter han en spiller i kjempeform og taper for eksempel i strake sett. Det har skjedd mange ganger før, og det kommer til å skje mange ganger igjen i fremtiden. Styr unna for alt det er verdt, med mindre du ser en faktisk god verdi i spillet. Spesielt i mindre turneringer kan det være risikabelt å støtte slike type spill.

Steg 3: Spillmarkeder

Stadig blir det flere og flere spillmarkeder å velge mellom på tennis, og mulighetene er ekstremt mange. Følger du kampen live og dermed ser hvilken spiller som har overtaket spillemessig, så er det fort gjort å plassere et livespill på utfallet av både det neste poenget, vinner av settet og kampens vinner og lignende.

En type spill mange ser god verdi i, er imidlertid antall poeng i et sett, antall sett i en kamp, flest serveess og handicapspill. Dette er markeder der oddsen varierer veldig og ofte, så har du kampen på i bakgrunnen kan det lønne seg å kikke innom disse markedene.

Steg 4: Tenk verdi i spillet

Selv om du ser at det du ønsker å spille på trolig kommer til å gå inn, bør du vurdere verdien i det du satser pengene dine på. Er oddsen virkelig så god at det er verdt å satse disse kronene på det utfallet? Tenk deg om to ganger før du plasserer et spill, og ikke minst spill med måte!

 

Vargas

Tags: Tennis, Tipping, US Open

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Deadline Day – Store navn bytter klubb

Real Madrid og Manchester United er endelig kommet til enighet om keeperkjempen David de Gea. Spanjolene må ut med 29...

Hernandez forlater Manchester United! Ny spiss på vei!

Wayne Rooneys tid som alene spiss for Louis van Gaal er over, til tross for at en av hans konkurrenter...

Lukk