Våren er en deilig tid for oss nordmenn etter en lang og kald vinter. Derfor bør man benytte tiden fornuftig- Våren er nemlig perfekt til å ta vare på partneren din og sprite opp forholdet. Ta aldri din kjæreste for gitt!

En floskel du har hørt før, så oppbrukt og unødvendig kanskje. Allikevel skjer det flere brudd enn noen gang, nettopp fordi mange tror alt blir så mye bedre, med en ny partner. Det blir det sjeldent, og man ender opp som singel, enslig og alene.

For å ha et langt og godt forhold så må det være følelser. Gjensidige følelser og kjærlighet er selve navlestrengen til et forhold, og den må være på plass, ellers er det fånyttes.

Andre viktige elementer som får et forhold til å fungere er opplagte ting som respekt for hverandre, vennskap, og humør. Økonomi kan være en grobunn til trøbbel i et hvert forhold, derfor er det viktig at man er ærlig og forteller hva man bruker penger på og hvor mye som kommer inn pr måned. De aller fleste samboere og ektefeller har felles økonomi.

Snakk sammen og bli enig om et budsjett så går pengestrømmen av seg selv. Det viktigste er å ha en buffer til uforutsette ting. Som bil reprasjoner, og annet.

– Selvsagt må det ikke være en tre-retters middag. Men gjør noe som bryter hverdagen. Overraske kjæresten med en tur som dere har snakket om, kjøp en liten gave eller gå en tur på kino. Det er så lite som skal til for at det bryter opp en travel og litt kjedelig hverdag.

Det er viktig å ta vare på gnisten. Det er det lett å si, men verre å gjøre så mye med – om man ellers ikke tar vare på hverandre.

10690356_723380444406721_3485802721982812038_n.jpg Lotte

Modell: Miss Ninja, Foto: Copyright TordFuglstadPhotography

Ta et glass vin en kveld og sitt tett inntil hverandre og kjenn etter hvorfor det ble dere to.

Ta på hverandre og snakk om hvorfor dere er så glad i hverandre. Det kan være balsam for sjelen og for forholdet. Enten det er hjemme, på fjellet, på sykkeltur, på Cruise, eller i vakre Portofino i Italia, kanskje det mest romantiske stedet i Europa.

Vis respekt for hverandre, snakk sammen, ha felles mål, felles oppgaver og del av livets hendelser. Små eller store, sammen.

Hvis man tar hverandre for gitt så slukner flammen litt etter litt. Alle forhold trenger påfyll, og en «reminder» på hvor godt man egentlig har det i forholdet og bruker ordet takk der det er på sin plass. Gi din partner beskjed om at dette er jeg takknemlig for at du gjør for meg og oss.

Etterhvert som årene går i et forhold, så er det lett å bli gående i samme «gate». Sprit opp forholdet med å gjøre noe dere aldri har gjort sammen før. Reis til fjells. Meld dere på et vin-kurs, salsa- kurs eller zafari i Afrika. Vær litt gal. Hopp i fallskjerm, eller dra på brevandring.

Eller reis til Portofino og finn gnisten som førte dere sammen – stake ut framtiden og bli enige om den er for dere begge. Sammen!

Du fortjener en kjæreste!

Vargas

Tags: fellesskap, Italia, overaske, Portofino, reise, sommer, vår

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Juventus, Pirlo og Buffon vs Barca i finalen av CL!

For en finale vi får i Berlin 6. juni! Juventus slo Real Madrids, fjorårets vinner med 3-2 sammenlagt. https://www.youtube.com/watch?v=fKzuCpCTems It...

Norges viktigste SEX-Inspirator har fått blogg!

En av Norges fremste sexleketøy-eksperter, flotte Cecilie Kjensli har endelig fått egen blogg.  Nettbutikken - Cpunktet.no har fortsatt store mengder produkter...

Lukk