Jakten på kjærligheten- hvorfor så mange single bønder? Enten så er det mengden arbeide på enhver bondegård, som gjør det mulig for TV2 å lage “Jakten på kjærligheten” – år etter år.

Fordi det er bare gårdbrukeren selv, kvinne eller mann, som orker å holde ut på gården?

Visste du at det er sendt kjærlighets-TV fra gårder rundt om i landet på TV2 siden 24. august 2004? Og at den 12. sesong med premiere i august 2015, gjør serien én av de mest sette reality-serier i Norge?

Men hvor kommer alle bøndene i fra?

Så mange single i tallet at Norges største kommersielle TV-kanal kan lage underholdning i mange år av det? Enda er det mange bønder som ikke får mange nok brev til å bli akseptert som “bra nok” i tillegg. Utvilsomt et norsk fenomen, men er du ikke fascinert over populariteten?

Hvorfor bønder?

Jakten på kjærligheten- hvorfor så mange single bønder?
Katarina Flatland  Foto: ESPEN SOLLI / TV 2

Kunne man ikke heller ha valgt leger, eller lærere som skulle få kjærligheten i underholdningens navn? Er det ikke nok lærere og leger, til at det kunne bli minst like bra TV?

Jakten på kjærligheten- hvorfor så mange single bønder?

Om det blir noe “løv?” Selvsagt blir det det. Det er både “Jakten på kjærligheten-barn,” og bryllup i fleng, i tillegg er det flere av deltagerne som har fått venner for livet etter å ha vært med på opptakene. Enten som bonde, eller som frier.

Etter en rekke uovertrufne tilfeldigheter, er det denne sesongen kun fire bønder TV-seerne får følge, etter at to ha trukket seg i ettertid. De fire du blir kjent med, i “jakten på kjærligheten” som singel bonde er tre menn og en kvinne.

  • Else Marie Tveit Rødby 33 år fra Hurum
  • Ruben Tunestveit Kengakaran 28 år fra Tunes i Arna
  • Kjartan Bergsvåg 36 år fra Voss
  • Ole Kasper Næss 42 år fra Løken i Akershus

– Om det er TV2s ære at dette er så populært i Norge er kanskje riktig, men så er det som så ofte tidligere, britisk-TV som stod bak ideen i første omgang. “Farmer Wants a Wife,” produsert av ITV i 2001, var starten for det vi i dag kjenner som “Jakten på kjærligheten”. Derfor bønder altså.

“A Teacher eller a Doctor Wants a Wife” gjør kanskje ikke samme susen, eller hva mener du?

Programleder for Norges mest populære kjærlighetsprogram på TV, er dyktige og flotte Katarina Flatland. Om du fikk lyst til å delta, så er det dessverre for sent for denne gang.

Men fortvil ikke – det kommer garantert flere sesonger, da Norge åpenbart flyter over av single bønder!

Foto og kilde: TV2-underholdning

Vargas

Pin It on Pinterest