Hun vil elske deg for alltid, og du vil få en så høy stjerne at forholdet er sikret i all uoverskuelig framtid. Den kraftigste på markedet, gir henne stormfulle orgasmer – hver eneste gang.

(Dette innlegget inneholder reklame)

Merk deg navnet, «Fairy Turbo,» kanskje den ultimate gave til kvinner som ellers har alt.

Som en av de viktigste bloggene i Norge, har vargas12.com produkt-anmeldt sexleketøy for kvinner og menn i mange år. Nå har vi vært så heldige å få lov til å kjenne på Erotikknett.nos kraftigste klitoris-vibrator, et monster av et verktøy.

Japansk kvalitet, sannsynligvis den aller beste på markedet, og strengt tatt den eneste du trenger.

tmb_310X410_FFFFFF_18225

Bestill den her!

I følge Erotikknett, har Swingersklubber i Europa med respekt for seg selv, byttet ut alle elektriske vibratorer med nettopp «Fairy Turbo.» Den trinnløse muskelbunten kan være for kraftig for noen, da anbefales det å legge noe tøy i mellom, for å dempe trykket.

Den er trinnløs, slik at man kan styre hastigheten selv, den er stor og tung, og leverer langt over våre forventninger. Her kommer du gang, etter gang i rekordfart. Garantert.

Vibratoren er så kraftig at den har innebygd kjølesystem for å hindre at den går varm. Det medfølger også en sexy, rosa pose som du kan pakke ditt favorittleketøy i, når du skal på knulle-tur med kjæresten, eller på forretningsreise alene.

Alle kvinner som vet hva de vil i senga, har vibratorer øverst på ønskelista. Investerer man i en «Fairy Turbo» har man egentlig alt kvinner begjærer. Den formelig herjer med hennes viktigste «nytelseskilde.» Med et hode på 4,5 cm dekker den det aller viktigste. Den har en 2,5 meter lang ledning og behøver strøm for å fungere.

Denne gaven åpner du ikke hjemme hos svigermor på julaften, denne gir du henne på morgenen, som en stor overraskelse. Den beste gaven hun vil i år, og i uoverskuelig framtid.

Om din elskede fortjener kun det beste, kjøpe en «Fairy Turbo» til henne. Anbefales! Hos Erotikknett.no finnes alt man kan forvente og enda litt til, for både kvinner og menn i alle aldre.

Stikk innom den velfylte nettbutikken og overrask kjæresten eller ektefellen med noe spennende. Her finnes det også hundrevis av artikler til menns forlystelse også. Dette kommer vi tilbake til en senere bloggpost.

Vargas

I samarbeide med Erotikknett.no

Tags: Erotikknett.no, Fairy Turbo, nettbutikk, orgasme, Sexleketøy, vibrator

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Justin Bieber til Norge – IKKE bestill billetter!

Superstjernen Justin Bieber jakter et nytt Norges besøk. UPS, hva lærte du sist? Ingenting? kommer han tilbake for å si...

Dårlige kolleger kan være helseskadelig for deg

Den dagen du gruer deg til å gå på jobb, fordi dine kolleger ikke gjør jobben sin, overstyrer dine meninger...

Lukk