Jurgen Klopp til Manchester City?

Jürgen Klopp Portrait Mark McKenny via Compfight

Kan den eksentriske og energiske Jurgen Klopp være den neste manageren for Manchester City? I følge bookmakernes tips, ligger han best an til å bli ny sjef på Ethiad, enda både Napoli og AC Milan har følere ute. 

– Det kom ikke som noen stor overraskelse da den tyske treneren sa takk for seg i Borussia Dortmund nylig, i en sesong som begynte som et lite mareritt. Og har ikke fortsatt så spesielt mye bedre heller. BVB som laget kaller seg – er blant de aller største klubbene i Europa, og spilte finale i selveste Champiosn League i 2012-2013 sesongen, da de var fullt på høyde med Bayern München i finalen, men tapte 2-1.

– Borussia Dortmund har kanskje den mest engasjerte fan-skare i Europa, enten det er hjemme på Signal Iduna Park, om det er på bortebane i Tyskland eller de besøker andre klubber i Europa-cupen, fansen blir sett og hørt, uansett. Og de vil savne sin trener Klopp.

Jurgen Klopp blir sett på som en av de aller mest begavede fotballtrenere i Europa, han kan utvilsomt vrake og velge mellom hvilke storklubber han selv vil. Bli ikke overrasket om det er Klopp med det karakteristiske skjegget og det sjarmerende smilet, som tar over etter Manuel Pellegrini, som utvilsomt forsvinner etter denne sesongen i City.

Pep Guardiola har et år igjen av sin kontrakt med Bayern München, men han blir også nevnt som en mulig arvtager etter Pellegrini, i så fall må en annen trener ta over kommende sesong. Sjansen for at den aldrende chileneren er like liten som at andre enn Chelsea vinner Premier League denne sesongen. Forsvinnende liten.

Jurgen Klopp vil gjøre Premier League en attraksjon rikere, om han skulle velge Manchester City, eller kanskje Arsenal, om Wenger reiser hjem til Frankrike?

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.