Kan DU vinne Farmen 2016? HER er søknadsskjema!

Du har sett det mange ganger på TV2 i år, og ti sesonger før det. Hvordan fjorten forpaktere skal kjempe om kampen for tilværelsen, hundre år tilbake i tid. Der den som spiller spillet best, står igjen som vinner av eventyrlige premier. 

Har du en favoritt denne sesongen?

Nå har du sjansen til å vise hva du kan, søk allerede nå, og vis at du kan være den neste Farmen-vinneren. Søknadsskjema finner du her. Legg på minnet at ca 6000 andre søker også. Skal din søknad bli valgt ut blant de 14 som får være med fra start neste sesong, bør du skape nysgjerrighet og interesse rundt din person.

images Foto: Espen Solli TV2 Underholdning

– Er du en smarting som kan gå under radaren helt fram til finalen, eller er du en fighter som knuser alle på din vei i alle konkurranser og dueller? Farmen har vinnere fra alle samfunnslag, unge kvinner som eldre menn. Kan DU være den neste som stikker av med hytte og bil som premie?

Her er noen korte beskrivelser som produksjonsselskapet Strix og TV2 vil du skal tenke på før du søker.

Svar ærlig og utfyllende på spørsmålene, og ikke vær redd for å by på deg selv!

Før du begynner, pass på at du har bilder av deg selv klare; bilde av ansikt, helfigur og et valgfritt. Husk at det er mange som søker, så vi anbefaler deg å lage en kort og enkel videopresentasjon som du kan legge ved søknaden. Denne kan du filme med mobilkamera. Du må være fylt 18 år, før innspillingen begynner.

Hvis du søker sammen med noen, må de fylle ut og sende inn en egen søknad.

Farmen spilles inn over 11 uker sommer/høst 2016.

TV2

Søknadsfrist er senest 30. april 2016, så du har foreløpig god tid til å forberede en søknad som Strix Televisjon og TV2, legger merke til. Du bør skille deg ut, du bør tørre å by på deg selv, og ikke kopiere hva andre mener du bør skrive, eller hva du tror er smart å skrive i din søknad. Vær deg selv, vær ærlig og ikke minst hold deg til sannheten.

Bli ikke overrasket om det er Mr. Farmen personlig, som er programleder også neste sesong – Gaute Grøtta Grav.

Søndag 6. desember, kan du se finalen av Farmen 2015, det er nå kun fire deltagere igjen. Snart skal det kåres en vinner, som blir landskjent i lang tid.

Tør du søke?

 

Kilde og Foto: TV2 Underholdning

Vargas

5 thoughts on “Kan DU vinne Farmen 2016? HER er søknadsskjema!

 1. Hei, har lenge tenkt på og melde meg på Farmen. Men ER ikke god på data, (derfor passer jeg). Er AFP-pensjonist fra det offentlige. Har jobbet som servicigeekonsuletnt i 40 år, mye menneskekontakt har det vært. Så hvis dere vil ha med den eldste deltager noensinne, ja da er jeg her for dere. Røttene mine er fra gård, natur og det enkle. Nå er det by, stress, materielle ting, og mye «pengebruk». Vil gi noe tilbake, og vil leve i det enkle.
  Så hvis jeg er en potensiell deltaker, ja da skal jeg få til en bedre beskrivelse av meg selv, men bilde.

  1. hei Laila, hyggelig å høre fra deg.

   Men et lite tips, vil du delta på Farmen, så fyll inn søknadsskjema. Først da har du mulighet til å delta. Nå har du
   kun kommentert i et kommentarfelt på bloggen Vargas12.com, bloggen som skriver mest om Norges beste reality-program.

   Lykke til!

   Vargas

 2. Jeg heter Arve Kaasa, er 56 år og kommer fra Porsgrunn. Har drevet mitt eget malerfirma i 26 år. Som person person er sosial og utadvendt, men veldig sta. I 30 år har jeg drevet med travhester på hobbybasis. Av interesser er jeg glad i å fiske, og ikke minst er jeg glad i veteranbiler.

  Mvh,
  Arve Kaasa

  1. Hei Arve

   Søknadsfristen for å være deltager for Farmen er dessverre passert. Om du ønsker å delta på Farmen, vent til en ny sesong starter på
   TV2, da vil det også komme nytt søknadsskjema. Nå har du kun skrevet noen ord om deg selv på den bloggen som skriver mest om
   Farmen i Norge. Det er dessverre ikke gyldig som en søknad.

   Lykke til!

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.