Kåt på noe stort? Noe som fyller deg helt?

Da er det bare fantasien som setter en stopper for deg. Faktisk er det ikke helt uvanlig at sprengkåte kvinner trer seg nedpå sin egen sengestolpe, om det finnes en slik til rådighet- det er det kanskje de færreste som har.

Fortvil ikke, det finnes mange muligheter. «Fist-fucking» er faktisk ikke så uvanlig som man skulle tro.

Kvinner med noe erfaring har ofte sterkere drifter, lyster og trygghet på hva de vil og hvordan, enn yngre kvinner. De har også et større behov for å bli fylt til randen, gjerne vaginalt, men faktisk også analt.

tmb_310X410_FFFFFF_16193

– Via fri fantasi og nok lyst, er det bare nok glidemiddel som skal til for at man kan få på plass en hel knyttneve, om kåtheten herjer som verst. Selvsagt for de helt spesielt interessert, men bare innrømme det; det er en grunn til at myten om den vel-vokste fargede mann, lever i beste velgående.

Vargas12.com er bloggen som strekker grensen for deg. Vi skriver om det som du kanskje ser på som svært tabubelagte tema for å hjelpe de som er nysgjerrig, men ikke tør å ta opp slike tema.

– Verken hjemme privat eller med venner. Vi skriver om alt, nettopp for å normalisere tabuene. Vi trenger mangfold, ikke for-knyttede og tause lesere som ikke tør å gå ut av sitt eget hus ved neste korsvei. Åpen opp sansene og lev livet, før det er for sent.

God sex er faktisk en av de viktigste tingene du kan gi deg selv.

Sprutorgasmen er den neste vinen, kåte norske husmødre elsker sex, og de vil ha det hardt og lenge- derfor kommer stadig flere norske menn til kort. Da er det bare en ting å gjøre. Gå amok på nett, få tak i den aller største av de største og la denne gjøre jobben mannen din ikke makter.

Så enkelt er det stadig flere norske kvinner som gjør det. Har du en partner du vil beholde, bør du sørge for å vite hva hun egentlig vil….

 

Vargas

I samarbeide med Erotikknet.no

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.