Kendra Sunderland- Filmet rumpe og pupper, tar nettet med storm!

https://www.youtube.com/watch?v=xDkh6FMxMAk

Kendra Sunderland (19) fra Oregon i USA, kjedet seg på Universitetets bibliotek, da bestemte hun seg for å vise fram sin formfulle pupper og veldreide rumpe på web.cam og legge dette ut på nettet. Reaksjonene har ikke ventet på seg.

– I USA skal man slett ikke gjøre slike ting før det kommer på TV-nyhetene på samtlige kanaler, til tross for at nettopp USA produserer flest pornofilmer i verden, er det ikke akseptabelt å vise mer hud enn nødvendig, og ihvertfall ikke i fra skolens bibliotek.

Nå deles film og bilder via sosiale medier i rekordfart.

-Kendra Sunderland har formene på rett plass utvilsomt, hun elsker å vise seg fram og vet å få oppmerksomhet for sin sexy kropp. Flere millioner mennesker har sett den unge amerikanske student, i flere forskjellige YouTube-videoer bare på noen få uker, mer naken enn påkledd.

19-åringen fra USA er med andre ord, som de aller fleste norske ungjenter– opptatt av kropp, sitt eget utseende og mye oppmerksomhet. Jo mer likes og omtale, jo flere bilder og videoer kommer Kendra Sunderland til å vise på nettet.

kendra-sunderland-18-february2

Kendra har også postet en rekke bilder av seg selv via sin Twitter-profil, der hun oppfordrer sine følgere om å «retweete» eller videresende bildene, jo flere som sender bildene videre på sine Twitter-profiler, jo flere plagg tar Kendra av seg. Mange elsker Kendra og hennes vovete oppførsel- andre synes hun er direkte vulgær.

Bedøm selv! Hva synes du?

– Hva hadde du sagt til din datter om du fant en slik video, der hun stripper til web. cam? Uskyldig moro eller direkte forkastelig? Kendra skader åpenbart ikke andre enn sitt eget gode navn og rykte, samt gjør sin foreldre forlegen. Hun kunne ha satt en sprøyte heroin på seg selv, for å sette det litt i perspektiv.

Du som er av det nysgjerrige slaget, vil sikkert se enda flere lettkledde bilder av den flotte studenten som elsker å vise seg fram i sosiale medier? Visste vi det ikke- vel, her er noen flere.

 I følge amerikanske nettaviser skal Kendra nå ha sluttet ved Universitetet der bildene og videoen kom fra. Om hun ble utvist eller sluttet fordi det ble for kjedelig for den brystfagre jenta vites ikke. Sjansen for at noen plukker opp unge Sunderland og gjøre henne styrtrik, er mer enn overhengende.

USA er som kjent mulighetenes land….

 

Foto: kendrasunderland1.com

Kilde: Mirror.co.uk

Vargas

5 thoughts on “Kendra Sunderland- Filmet rumpe og pupper, tar nettet med storm!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.