Kim Kardashian har selvsagt ikke fått tvillinger, men nå er hun så diger at det kunne hun lett ha fått. En av verdenes mest omtalte kvinner – gift med Kanye West. Men mest kjent for å bare være sexy og gravid. Kim Kardashian har fått tvillinger!

Selv har hun synes at magen var så stor at hun skrev på sin populære Instagram-konto at hun trodde det var flere ett barn i magen.

Halve Norge, i hvert fall de fleste under 30 år, sitter å ser såpeoperaen, “The Kardashians” Kim og hennes familie. Med kamera rundt seg, nesten hele døgnet.

Kim Kardashian har fått tvillinger!

Verden er et urolig sted, og vi trenger kanskje å hvile hjernen på amerikanske kjendiser som er kjent for … å være kjent, eller gravid. Alt etter som.

Kim Kardashian har en frodig kropp, en kropp norske jenter bør se på som langt mer normal, enn syltynne modeller. Det er vel kanskje det aller viktigste budskapet flotte Kim har å komme med. At man kan være stor, frodig, gravid og sexy på en gang.

Utover det, er det skremmende at norske unge mennesker bruker mange timer hver eneste uke, foran TV. For å se på kjendis-sladder fra rikinger i USA.

Kim og Kanye har allerede en datter, kalt opp etter hvor de tror de var da jenta ble unnfanget. De ble ikke enige, dermed fikk hun datteren North East West…

Og vi gratulerer med neste baby, sannsynligvis en gutt, oppkalt etter USA, neste president.

Vargas

Pin It on Pinterest