Kjendis står fram som bifil!

Janne Tyldum (45), kona til topp-regissøren Morten Tyldum (48) står fram i bladet Kamille – som bifil. Svært få norske kjendiser tør å være så åpen om sin seksualitet.

Derfor kan flotte Janne Tyldum være en døråpner for andre friseksuelle som gjemmer seg, skammer seg eller nekter å stå fram – ved å tenne på person, framfor kjønn.  I det åpenhjertige intervjuet, forteller 45-åringen om sitt åpne forhold med sin ektemann, der blant annet en kvinne har vært delaktig et års tid.

Videre forteller Janne Tyldum at hun tenner på personen, hun kan ha sex med både kvinner og menn, og står nå fram som bi-seksuell, eller bifil.

Fra sin base i LA, har fru Tyldum tatt bladet fra munnen, der hun gjør noe så unorsk som å være stolt over sin egen seksualitet.

last ned

Janne Tyldum med regissør-ektemannen Morten Foto: p3.no

Janne Tyldum er selvsagt ikke alene om å kjøre begge filene samtidig, men hun har store nok baller til å stå fram som bifil. Det kan gi andre lyst til å følge i hennes fotspor. Det er kanskje å strekke strikken for langt å si at Tyldum her gir de bilfile et ansikt, men hun hjelper kanskje de som så gjerne skulle ha hatt mer åpenhet om et meget tabubelagt tema.

Legningen i seg selv tror vi er mindre viktig for de fleste, det er mennesket man møter som tiltrekker hverandre som er viktigst. Å være bifil betyr bare at man er åpen for å kjenne på følelser til begge kjønn.

Du kjenner neppe mange bifile, homofile og lesbiske kanskje, men bifile, som sier ja takk, begge deler er fortsatt lite akseptert og får tør å stå fram.

Vargas12.com er bloggen som tør å skrive om alt som er forbundet med tabu, derfor kaster vi oss inn i denne debatten for å bidra enda litt mer til en større åpenhet, også for de bifile. Hvilken rettigheter har man som bilfil, de samme som alle andre som ikke er heterofile åpenbart, men hva vet man egentlig om det? Så lenge det er så få som tør å stå fram?

Kvinner kjenner kvinner best. De fleste vet hva den andre vil og vet hva som skal til for å tilfredsstille en annen kvinne. Noen velger å utforske seg selv og sine følelser ved å prøve ut jente-sex fordi mange andre har gjort det, og for å teste egne grenser.

Janne Tyldums åpne forhold til sin trekant-sex med ektemann og en annen kvinne, belyser nok mer hvordan samfunn vi lever i. De fleste holder seg til en heteroseksuell partner, noen velger å eksperimentere, andre tør å vise hvem de egentlig er.

Tøft gjort, Janne Tyldum!

 

Kilde: Kamille.no

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.