Kjøp den tidløse julegaven her!

Hun kan ikke få nok av den, han elsker å avslutte dagen med den, den tidløse gaven, til redusert pris kan du få tak i nå. Her på denne bloggen. Fersk, ny og billig krim, så spennende at du vil huske den for alltid. 

Den perfekte julegave, eller gaven til deg selv, fordi du fortjener det. Krimromanen «Mildred» innbundet i deilig fleksibind til kun kr 299.- per roman.

Levert i din postkassa, kjørt til døra om du bor i Fredrikstad, men lageret minker. Bestill i dag.

Mildred-liten2 Foto: Copyright Bjørn Dalheim

IMG_1980Foto: Vargas12.com

“Mildred” vil være tilgjengelig og kan kjøpes på Kolofon.noMildred.noHaugenbok.no eller hos forlagsentralen og utvalgte bokhandlere i Østfold, spesielt i Fredrikstad.

Her er litt mer om handlingen:

Hun slo på instinkt, uten å tenke på konsekvensene. Mildred følte hun sloss for livet og var lynraskt nede og plukket opp revolveren og snudde mannen rundt.

Hun så rett inn i to livredde, smale øyne i et blodig ansikt. Hun skalv av redsel. «Hvem er du?! Svar for faen!» Det kom kun ubestemmelige stønn fra mannen.

Nå går tiden raskt mot jul, og er du i tvil om hva du skal kjøpe til bestemor, bestefar, mor eller far, morfar eller mormor – bøker selvsagt. Om det er til tante eller onkel, nevø, nise, søster eller bror. De aller fleste elsker å få bøker i gave.

«Mildred» er forfatteren Øyvind Teiges debutroman og oppfølgeren kommer i løpet av 2016.

Bestill nå, du også!

Ring 41274786, eller send din ordre på e-post, vargas12.com@gmail.com eller bruk kommentarfeltet.

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.