Klarsynt nordmann ser Madeleine McCann (video)

Michael Winger, (33) pappa til to og selvutnevnt klarsynt, fra Norge. Hevder ifølge den britiske avisa The Sun, i et video-innslag at han har sett bilder av jenta bli tatt av fremmende. 

Disse ville selge henne til menneskesmuglere, det han kaller mafia i Portugal. Sier den klarsynte i videoen. 

Han presiserer at det er han mening, og det han har «sett», og ikke bevis. Men like fullt bemerkelsesverdig da det er 8 år siden den 3 år gamle Madeleine McCann forsvant fra hotellrommet hvor hun lå og sov, sammen med sine tvillingbrødre.

03_26155150_b07349_2463591a Foto: Scotland Yard

Winger påstår i intervjuet at han har «sett» jenta nedgravd ved en innsjø, som er formet som en hånd, med fingre. Og at han en gang i framtiden ønsker å reise dit med et TV-kamera for å vise at han har rett. Winger forteller videre at han aldri har vært, verken på stedet der jenta ble kidnappet fra, eller i Portugal.

Den klarsynte Michael Winger, som har vært i norske medier en rekke ganger, der han påstår å ha løst flere draps- og forsvinningssaker, kan sjeldent dokumentere sine påstander.

en av Norges størst bloggere, Gunnar Tjomlid formelig «korsfestet» Wingers påståtte «syn» da den klarsynte mente å ha løst Frank André Gundersens forsvinning, som svindel.

– Om den norske klarsynte mannen hadde virkelig sett Madeleine McCann, da han satte seg inn i hennes forsvinning – den mest omtalte kidnappingssak i historien, burde han ha vært på banen litt tidligere.

07_26155150_fee6bd_2463595a

Maddies foreldre, Kate and Gerry McCann har siden hun forsvant fra deres hotellrom i vakre Praia de Luz i Portugal 3. mai 2007, fortsatt å lete etter sin datter. De har fortsatt et håp om å finne Madeleine i live.

Michael Winger, sier i intervjuet, at han er ganske sikker på at hennes kidnapper var en tyrkisk mann. Men han sier også at han fant innsjøen som han så i sitt «syn», på søkemotoren Google.

Klarer du tror på den klarsynte, eller er dette et patetisk stunt, for å fremme sin egen stemme og sine egne «ferdigheter?»

 

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.