Allerede nå kan du bestille krimromanen «Mildred» om du bor i Fredrikstad, og få denne kjørt helt til døra. Vi tar opp bestillinger gjennom hele november og kjører ut i hele desember.

Alt du behøver å gjøre er å ta kontakt på mail, eller via kommentarfeltet i dette innlegget, så avtaler vi tid og sted. 1 roman koster kun 299.- Men kvantumsrabatt gis til de som bestiller mer enn 5 bøker. frakt er selvsagt gratis.

Jeg som forfatter hadde satt stor pris på om du deler dette innlegget til dine venner, eller de du vet elsker å lese.

Kjenner du andre som liker å lese og mer enn gjerne vil ha en forfatter på besøk, i syklubben, roklubben, ølklubben i jakt-foreningen eller annen type virksomhet ? Ta kontakt. 

IMG_1974

Julegavetips Mildred

Mildred liten2

Bor du ikke i Østfold, men må skaffe «Mildred» på annet vis, fortvil ikke. Romanen er tilgjengelig for alle som har tilgang til internett. “Mildred” er nå tilgjengelig og kan kjøpes på Kolofon.noMildred.noHaugenbok.no eller hos utvalgte bokhandlere i Østfold, spesielt i Fredrikstad.

Her er et lite utdrag fra handlingen:

Hun slo på instinkt, uten å tenke på konsekvensene. Mildred følte hun sloss for livet og var lynraskt nede og plukket opp revolveren og snudde mannen rundt.

Hun så rett inn i to livredde, smale øyne i et blodig ansikt. Hun skalv av redsel. «Hvem er du?! Svar for faen!» Det kom kun ubestemmelige stønn fra mannen.

Og fra baksiden av boken står det å lese:

En fartsfylt og spennende bok om svik, sorg, vennskap, kjærlighet og grådighet.

Forfatteren Øyvind Teige kommer fra Nordmøre, men er siden 1990 bosatt i Fredrikstad.

“Mildred” er forfatterens debut-roman.

PS: Det er kun få bøker igjen av første opplag, andre opplag er tilgjengelig fra 1. desember. Bestill i dag!

 

Øyvind Teige for Vargas12.com

 

Tags: Forfatterbesøk, Fredrikstad, Kolofon, Krim, krimroman, Mildred, Øyvind Teige

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Asylsøkere protesterer på norske forhold

I følge Aftenposten og NRK har nær 300 asylsøkere fra Kolstad asylmottak marsjert mot politistasjonen i Sarpsborg. Dette for å...

Liverpool signerer brasilianer!

Jürgen Klopp har allerede markert seg med suksess på Anfield, med seier borte mot Chelsea som det store høydepunktet så...

Lukk