Louis van Gaal må forsterke laget kraftig om de skal ha noe håp om å komme videre i Champions League-sluttspillet. Fjerdeplassen i Premier League var nok til at de røde igjen er med i det beste selskap. Riktignok må de innom en kvalifisering de bør vinne greit. 

Da må laget være slagkraftig nok til å kunne forsvare sin posisjon som det storlaget Manchester United var under Sir Alex Fergusons dager. Endelig skjer det noen avtaler etter sesongslutt, den tyske verdensmesteren Bastian Schweinsteiger (30) skal være på vei til Old Trafford for £7,5 millioner.

Et skritt i riktig retning om du spør de fleste Manchester United fans.

Til tross for skader etter å ha vunnet VM-finalen mot Argentina i Brasil 2014, har Bayern München-profilen vist at han er tilbake for fullt. Et godt fotballnavn med de riktige merittene og den erfaringen som skal til for å styrke laget umiddelbart. Det er utvilsomt bare en av mange spillere som skal inn i van Gaals nye stjernelag.

Hvor mye penger som er frigitt til spillerkjøp, kommer an på hvor mange som forsvinner og til hvilken pris Men bli ikke overrasket om det er nettopp Manchester United, som står for de aller største kjøpene, om man ser på overgangssummene når «vinduet» stenger 31. august.

– Noen må som sagt forsvinne for å gjøre plass til nye stjerner.

Nani f.eks, signerer for tyrkiske Fenerbahce om få timer. Keeper de Gea reiser til Real Madrid, Mata kan forsvinne, også argentinere Di Maria teller på knappene. Men du vil utvilsomt se mange nye ansikter når Manchester United møter Tottenham i den aller første kampen i ny sesong, 8. august.

EyeTVSnapshot[7]

maxxum via Compfight

Midtbanespilleren «Basti» nærmer seg 400 kamper for Bayern München, hvor han har spilt gjennom hele sin karriere, og han har imponerende 111 landskamper for Tyskland, i tillegg til å være verdensmester. En slik spiller med en slik erfaring er gull verdt for alle lag, uansett nivå og divisjon.

Tyske spillere har hatt suksess, men også fiasko i Premier League, men Schweinsteiger alle forutsetninger for å lykkes.

Skal man sammenligne Liverpool og Manchester United, slik mange norske fotballfans som følger engelsk fotball gjør – er det klasseforskjell på de spillerne Manchester United henter kontra Liverpool.

Man skulle tro kjøpene i sommer, der Brendan Rodgers i Liverpool hentet «halve» Southampton var lekse god nok?

Brandan Rodgers har så langt hentet Adam Bogdan, keeper fra Bolton, Danny Ings fra Burnley og en ung back fra Charlton, i Joe Gomez. Samt James Milner fra Manchester City.

Louis van Gaal derimot har hentet Memphis Depay for £25 millioner fra PSV, og nå Bastian Schweinsteiger fra Bayern München. Et hakk opp eller to på rangering av spillere inn. Når vi vet at Steven Gerard og Glen Johnson er borte, har Liverpool en travel sommer foran seg på overgangsmarkedet.

Og ser hvilket kampprogram Liverpool har i starten av den nye sesongen, med sesongslutt friskt i minne – med tap på tap og 1-6 mot Stoke i siste kamp. Skal du ikke se bort i fra at Brendan Rodgers er den første manageren som får sparken i Premier League, neste sesong. 

Det finnes som kjent ingen lette kamper i Premier League, men Liverpool har Stoke, Arsenal og nettopp Manchester United i sine tre første bortekamper. Man skal ikke være noen ekspert for å forstå at det blir knalltøft.

Enda er det noen dager til overgangsvinduet åpner 1. juli, men vi skal følge godt med og formidle nyheter til deg, så raskt som mulig.

Hvem tror du kommer best ut av Manchester United og Liverpool på overgangsmarkedet, denne sommeren?

 

Vargas

 

Tags: Brendan Rodgers, Liverpool, Louis Van Gaal, Manchester United

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Naken-trenden fortsetter- viser rumpa på feriebildene!

Stadig flere nordmenn, kvinner som menn velger å vise hele seg, når de er ute på tur. Sommerferien 2015 vil...

VG-lista top 20 – RÅDHUSPLASSEN 2015, din start på sommeren!

Lørdag 20. juni, er en av de aller viktigste datoene i året. Både for skoleelever og andre unge som ser...

Lukk