Som de fleste vet. Er det endelig lovlig med proffboksing i Norge, men det vil ikke bli noen kamp av dette kalibre, på norsk jord noen gang. Dette er den ultimate fighten mellom to av de beste bokserne i moderne tid.

Derfor er premiepotten på utrolige 3,2 milliarder kroner. Mesteren Mayweather tar 60% av den voldsomme potten, utfordreren tar resten.

Om du er i tvil – selvsagt går den kampen i Las Vegas, i MGM Grand Arena. Vil du sitte ringside med VIP-billett? 80.000 laken takk! En boksekamp av denne kaliber, kommer hver tjuende år, kanskje enda lenger mellom hver gang.

 Lørdag 2. mai vil boksesporten skrive historie. Vinneren vil bli milliardær, etter en kamp som kan være over på sekunder.

Floyd Mayweather jr (38) er den ubeseirede verdensmesteren, som er allerede kjent for å skryte hemningsløst over sin svulmende formue, han poserer velvillig med sine Bentleys, Porscher og Lamborghinier. Med enda mer penger på en allerede velfylt konto – vil han bli direkte uspiselig.

Who is ready for me and @Cityphil to drop this Mayweather Vs. Pacquiao ? 5:30 pm pic.twitter.com/eAJY6EMEgO

— HomeTownHero (@PonceDeLeioun) April 28, 2015

Alle nordmenn som liker boksing, gleder oss åpenbart til Norges stolthet Cecilia Brækhus entrer ringen på norsk jord. Det blir uansett en helt annen idrett enn det som skal skje i Las Vegas 2. mai. En historisk VM-kamp der Mayweather setter alle beltene på spill i tidenes boksekamp.

Mesteren har 47 kamper i ringen, vunnet alle. Mayweather har 64 kamper i ringen, hvor to har endt uavgjort og fem har endt med tap.

Kampen går i klassen Weltervekt.

Hvem tror du vinner boksekampen som også setter rekord i oppmerksomhet, verden over? Kampen skal vises i mer enn 100 land. Viasat har satt en pris på kr 499, om du ønsker å se tidenes boksekamp hjemme i stua.

Vargas

Pin It on Pinterest