Miss N1nja- Bloggosfærens nye diva! Naken og sexy, fordi du fortjener det!

Vi er så heldig å få lov til å dele noen bilder av Norges nye blogg-diva, Miss N1nja, er kommet for å bli- til glede for deg og alle andre som er innom bloggosfæren med jevne mellomrom. De fleste hater det, fordi de ikke kan klare å måle seg med Norges mest sexy blogger. Get use to it!

Det stemmer, det er bloggen som havnet på VGs førsteside nylig, med en advarsel til naive unge, som kunne skade seg selv- hvis de gjorde som toppbloggeren sa. Har du hørt større vrøvl noen gang? Ingen dør av å tenke selv, det må være vilje til å forstå at alt som står på Norges mest populære blogg, er ment bokstavelig.

– Å skrive blogg er ingen menneskerett, men det er ytringsfrihet i Norge, man kan faktisk både å skrive og si hva man vil, så lenge det ikke skader andre, og så lenge man holder seg innenfor norsk lov. I topbloggernes kommentarfelt, bor nett-trollene. De som ikke tør å utgi seg for hvem de er, men skriver anonyme, negative trusler, sjikane og spydigheter til de aller fleste. Patetiske krek som burde ha forbud mot å eie et tastatur.

10952385_10152641887127043_1504555375_n

Miss N1nja er Norges viktigste blogger, fordi hun tør å skrive det mange tenker, hun tør å strekke grenser, hun elsker å provosere og vil gjøre det lenge. Det du bør gjøre, som fast leser av Norges mest populære blogg, er å følge henne daglig via hennes meget populære Facebook-profil.

Uansett hva du skriver, uansett hva du måtte mene, og uansett hvor tøff i tryne du er i bloggernes kommentarfelt, M1ss Ninja vil være der og skrive nye enda flere og enda mer populære innlegg. Til pest og plage for noen få, til stor glede for de fleste andre.

– Ytringsfriheten er viktig for alle, den gir grobunn for debatt og meninger, diskusjoner om mange tema, men også kilde til hat, krangling og trusler. Det er ok å være saklig uenig og gjerne diskutere så fillene fyker. Men å forsøke å true folk til taushet, be skribenter, journalister, bloggere eller forfattere om å gå å henge seg eller dets like- blir aldri ok.

Vi er så heldig å få lov til å samarbeide med Norges nye Diva, Miss N1nja, og det er veldig stolte av. Snart vil hun være Norges største blogger, da vil også du moderere dine kommentarer. Vi gleder oss allerede.

Nett-trollene har absolutt ingen sjanse. Miss N1nja har bare så vidt begynt å sjokkere….

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.