Miss Ninja- Norges mest leste blogger- fønet håret i dusjen

Dette innlegget er skrevet av Norges mest populære blogger, Miss Ninja.

Jeg skulle ikke ha gjort det, jeg skulle virkelig ikke ha gjort det! Nå er HELE festkvelden min ødelagt og jeg vet ikke hvor lenge jeg må ligge her. Det aller verste er at jeg hadde gledet meg sykt mye til å drikke og ha det gøy og så må jeg ligge med ledning i hånden og tenke på hvor gøy alle andre har det..

Det som skjedde var at jeg spurte Rene om alkoholtips som dere kan lese i samtalen han har postet HER. Trengte litt hjelp siden jeg hadde dårlig tid og måtte få tak i noe bra. Som alltid var han veldig behjelpelig og sa at jeg måtte føne håret samtidig som jeg vasket kroppen, dette ble å spare meg mye tid slik at jeg ville rekke polet. Jeg var stresset og ble overlykkelig for tipset hans så jeg tok med meg hårføneren og gikk for å dusje.

Det skulle jeg ALDRI ha gjort! Noe gikk alvorlig galt og jeg endte opp med å måtte være på sykehuset og ikke på festen jeg skulle på, helvette!! Jeg husker ikke mye fra jeg gikk i dusjen. Strømmen gikk i hele huset og så kom det sånn gnistrelyder før jeg til slutt våknet opp på badgulvet.

Foto: Miss Ninja

Det eneste positive som kom ut av dette var at venninne min Ellen slapp å stå opp fra sofaen å hente meg for å kjøre meg på fest.

Vargas

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.