Miss Ninja provoserer ekspertene

Norges mest sexy blogger har blitt oppdaget av «ekspertene» og går nå ut og advarer unge lesere av bloggen hennes, fordi det kan være farlig å kopiere de «aktivitetene» Miss Ninja skriver om.

Ok at noen unge lesere kan være naive, men ærlig talt, er det ikke lov å tenke selv? Eller er foreldrene så fraværende at de ikke vet hva ungdommene driver med?

– Skal ekspertene ha vurdering rundt en blogg, det være seg «fotballfrue», «Sofie Elise» eller Miss Ninja, så ringer de til Thomas Moen. Selvutnevnt Blogg-Gudfar, som begynt blogg før alle andre, i følge ham selv. Faktum er at Moen ikke har skrevet blogg på siden 1995, og er vel mindre oppdatert enn hvilken som helst uvitende forelder.

Miss Ninja har skapt seg et navn, hun har x-faktoren som gir henne tusenvis av lesere, utelukkende fordi hun er sexy, men også fordi hun elsker å provosere.

At noen lesere faktisk kopierer hennes gjøren og laden, må jo stå opp for hver enkelt leser. Men det er lov å bruke hue.

rp_1905988-11-1418440269784.jpg

Norges største avis, med 2,4 millioner lesere, slår stort opp et innlegg med Miss Ninja, der ekspertene kommer med sine uttalelser. Faktisk er det andre bloggere som kommer med langt mer provoserende innhold enn 23-åringen fra Narvik.

Hun tør å si det mange mener, jun tør å være seg selv og det er det veldig mange som burde ta lær dom av. Hva folk skriver i hennes kommentarfelt, burde heller ha vært slått stort opp i media. Og det er her ekspertene burde ha uttalt seg.

Heldigvis så er Miss Ninja sterk nok til å takle alle de negative, misunnelige og sarkastiske kommentarene, som kunne fått noen og en hver til å bryte sammen.

Miss Ninja er kommet for å bli, hun vil regjere på toppen av blogglistene, til tross for den sterke janteloven som fortsatt mange lever etter i dag.

Det er bare å håpe toppbloggeren fortsetter å provosere.

 

Vargas

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.