Mormor reiser til Afrika for å få seg pikk!

Visste du at stadig flere nordiske eldre kvinner reiser til til andre kontinent for å leve ut sin våte drøm? Vel, det er nok mange som er klar over dette, men det er ikke satt så mye fokus på dette.

Årsak, hva sier naboene, familiene og venner av kvinner som velger å vie sin siste ungdom til seg selv og sine fantasier?

Bestemmer ikke modne kvinner over seg selv, sitt liv, sitt sex-liv og sine egne penger? Er det ikke sosialt akseptert å være bestemor i det 21. århundre og samtidig hige etter pikk? Hun som har oppfostret både mann og barn gjennom et langt liv, bør vel endelig få litt ekstra oppmerksomhet, enda beilerne i de afrikanske landene gjør det kun for penger. Og sex.

Er det kanskje heller en annen form for prostitusjon?

turizmasFoto: Fra filmen Paradise: Love

– Alle kvinner, uansett alder får oppmerksomhet fra unge menn, om disse vet det er penger å hente. Mye penger ofte. De byr også på sex om det er ønskelig fra den svenske, danske eller norske kvinnen som endelig skal leve det som er igjen av et langt levd liv.

– Ikke tro at alle eldre nordiske kvinner kaster seg på første fly til ekvator for å legge seg på rygg. Det er først og fremst noen kvinner som er alene, skilt, enke eller av andre årsaker ikke har det aller største nettverket, som velger denne typen livsstil.

I filmen «Paradis: Love», ser vi et strålende eksempel på hvordan en eldre kvinne reiser langt for å oppleve å få den samme oppmerksomhet som hun fikk som ung og attraktiv. Hun får det som hun vil, i dette møtet som framstår som både kaldt og kynisk. Både fra selger og kjøper. Det handler ikke om følelser, men kun spenning og sex for henne, kun penger og sex for ham.

Det er på de fantastiske kenyanske strendene de møter hverandre. Strandløvene og de frodige nordiske bestemødrene.

– Det er som en sydentur fra helvete, der europeiske kvinners etikk og moral stuper i møte med fattige afrikanske menn, som på sin side er villige til å gjøre nesten hva som helst for penger. Og er det noe modne kvinner fra Vest-Europa har, så er det oppsparte midler. Ihvertfall de nordiske.

Filmen sier en hel del om hva vi mennesker kan nedlate oss til, både for kjærlighet og penger.

– Kontrastene i livene til disse menneskene som møtes på helt forskjellig stadie i livet, på helt forskjellig grunnlag, på et ofte tilfeldig valgt kontinent- er slående. Hun vet hva hun får for penger, han står til tjeneste for den som betaler mest. Kjøp og salg av diverse tjenester. Prostitusjon på høyt nivå.

Så kan man snu på det og tenke; har ikke en kvinne på livets siste kapittel i livet, lov til å tenke på seg selv? Kanskje for første og siste gang? Eller er det bare forkastelig, farlig, kvalmt og ulovlig?

Hva skjedde med bestemor?

Du husker selvsagt din bestemor med de beste minner. Hun som alltid hadde noe godt på lur, et smil, en klem og de vennlige ordene. Du ser det ikke for deg- uansett hvor mye du forsøker,den samme damen på alle fire med en svær neger som tar henne etter alle kunstens regler. Og hun elsker det.

Slik har verden blitt. Dessverre vil du kanskje si, men dette «eventyret» er altså høyst frivillig. Til og med nøye planlagt.

Mormor eller bestemor reiser til Afrika for å suge negrer-pikk, foran å passe barnebarna for hektiske småbarnsforeldre som raser gjennom tidsklemma, uten å få endene til å møtes.

Kanskje ikke alt er bedre nå enn før allikevel?

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.