Naken Miss Ninja- liker du det du ser?

Jeg har fått en del klager på hvordan jeg viser frem mine nye innkjøp. Klagene er altså for det meste om at jeg er naken. Grunnen til at jeg er naken er at jeg ikke vil at noe annet skal ta oppmerksomheten fra produktet jeg skal vise frem. Tenk så teit hvis jeg skulle sitte i en rød genser å vise frem lilla sko.

Folk ville nok ikke skjønt at det var skoene som var fokuset og derfor mener jeg at jeg er en flink blogger!

Om du er i tvil, dette er selvsagt bilder av Norges mest populære blogger, N1nja.blogg.no. Du er allerede fan ikke sant?

1922610-7-1426122541078

Foto Copyright: TordFuglstadPhotography

Det er viktig å vise produktet fra alle vinkler og her føler jeg at jeg har gjort mitt beste! Vil du se enda flere bilder av meg naken? Selvsagt vil du det, her har du faktisk sjansen.

1922610-7-1426121543765

 

Foto Copyright: TordFuglstadPhotography

Arret på høyre legg fikk jeg da jeg trynet over en bom. Kuttet på venstre legg er fra jeg skar meg på en drue for noen dager siden. Add meg på snapchat: fitfager & fitfager2.

Vargas12.com er så heldig å få dele innlegg fra en av de mest omtalte bloggerene i Norge, og stikker du innom bloggen hennes så skjønner du hvorfor.

Noen bloggere drømmer om å få masse Kudos, oppmerksomhet og respons. Andre får det automatisk pga utseende. Det betyr ikke at man alltid må kle av seg for å få oppmerksomhet. Det er nok å være Norges mest sexy blogger….

Les også MissNinja.blogg.no

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.