Kim Kardashian har gjort det igjen, delt bilde av seg selv, uten en tråd på nettet. Hvorfor? Fordi hun tør, men tør du? Ikke jeg heller. Og hvorfor skal vi følge i noen kjendisers spor?

For å få den samme oppmerksomheten? Glem det. Egenproduserte nakenbilder er Kims greie, la hun holde på. finn på noe annet for å få oppmerksomhet rundt deg selv, om det er ønskelig.

Flotte Kim er åpenbart ekstremt opptatt av sin egen kropp, nakenhet og oppmerksomhet. Mulig man må bli så flott, frodig og sexy som Kim for å bli så selvsentrert.

Dessverre er det veldig mange unge som liker å gjøre det samme sin sine store idoler.

Kim Kardashian

BiggerPictureImages.com via Compfight

I dette tilfelle er det muligens like mange menn som kvinner som leter seg fram til nettopp dette bilde. Den amerikanske superstjernen forsøker desperat å skape blest om seg selv og sin kropp, via selfies som er nøye planlagt og ofte i utfordrende positur. Helt naken.

Kim Kardashian er og blir en av kjendisverdenen mest fotograferte kvinner. Fordi hun byr på seg selv, er rik, vakker, sexy og berømt. I tillegg til å være gift med en kjent artist, som i Kanye West.

Nakenbilder av unge jenter florerer på nettet, også av unge menn, men i et langt mindre antall. Sukker.no, Deiligst.co og Cupido blant mange andre. Har sine egen forum, der unge som gamle kan legge ut bilder av seg selv og sin partner. Uten en tråd.

Men. Det er dessverre stadig flere som bruker andre sosiale medier, til å etterligne f.eks Kim Kardashians hobby, å legge ut bilder av seg selv – splitter naken. Utelukkende for å få oppmerksomhet, likes og fokus på seg selv og sin kropp.

Er det klokt, og hva vil man oppnå med det?

Uansett hvor mange nakenbilder man legger ut, man vil aldri oppnå samme status som Kim Kardashian. Hun er unik og et ikon på godt og vondt. Med og uten klær. Velg heller en annen vei, enn nakenhet for å oppnå en status du kan leve med.

Vær den du er, helt enkelt, og vær stolt av deg selv. Med klær. Ikke del nakenbilder av deg selv på nettet.

 

Vargas

Tags: flott, Kim Kardashian, naken, Nakenbilder, Selfies, sexy, stolt

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Foreldrerollen- klarer du å slippe taket?

Hun ringer hjem fra festen, hun snakker så uklart at du ikke skjønner hva hun sier, men du vet at...

Downton Abbey-stjerne gir seg!

Eldstedatteren "Lady Mary Crawley," spilt av flotte Michelle Dockery (33,) har spilt inn sin siste scene i sesong seks av...

Lukk