Nakne rumper- det du aller helst vil se!

Hva er det med nordmenn og nakne rumper? Ordet naken og ordet rumpe får mange av oss til å gå av hengslene skal man tror statistikken på hva vi aller mest ønsker å se når vi sitter foran PC’n. Nordmenn er nysgjerrig anlagt og ser ut til å ikke få nok hud.

Kjendiser, modeller og andre kvinner som har lyst til å vise seg fram fra sin beste side, det være seg Kim Kardashian, Jen Selter eller vår egen Suzanne Svanevik, har alle en ting felles. De har en frodig rumpe som gir dem all verdens oppmerksomhet, og vi elsker det. I hvert fall veldig mange av oss.

Så tror du kanskje det kun er menn og gamle griser som sitter og «napper i løken» etter sexy kvinne-rumper på nett?

– Da tar du nok veldig feil. Kvinner er seg selv lik. De elsker å se på andre damer, det er i all hovedsak kvinner som klikker seg inn på bilder av andre kvinner. Både for nysgjerrighet, men også for å få inspirasjon, for å få tips om style, fashion og sminke. Og for å se mer nøye på andre kvinners former selvsagt.

29essiq.jpg

Foto: Fitfager.blogg.no

Noen har som kjent større fordeler enn andre, min gode venn Miss Ninja, en av Norges mest leste bloggere, er også en av Norges mest sexy kvinner og vet å vise det fram. Via en rekke gode blogger, viser Miss Ninja hva «Ola og Kari Nordmann» vil ha. Rumpe, hud og sexy bilder.

Ikke alle klarer dog å takle hennes suksess og flotte bilder.

– Hun har gjennom en rekke innlegg fått beskjed via sitt kommentarfelt, om å gå å henge seg- av sine lesere. Misunnelsen er til å ta og føle på. Slik bør det selvsagt ikke være. Klarer du ikke å se en flott kropp, uten å komme med sjikane, bør du selvsagt heller gå å ta deg ei bolle.

Så kan du gå å skamme deg etter det.

– Halvnaken kvinner selger mer enn noe annet, slik det har gjort i lang tid, og slik det vil forbli i årene som kommer også. Get use to it! Sex solgte i går og vil selge i morgen, vi er svært opptatt av utseende og vi vil se mer hud, pupper, lår og rumpe i media og på nett i framtiden. Enten vi vil eller ei.

Visste du forresten at din kjæreste, pynter seg vel så mye for å se bra ut i konkurransen mot andre kvinner som for deg?

Du har sikkert lagt merke til at stadig flere kvinner med frodig og større rumpe har fått mer media-fokus enn før. Det er ikke noen tilfeldighet, heldigvis for veldig mange; så er trenden snudd. Nå er det de største stjernene, med de største rumpene som får mest fokus. Ikke bare pga rumpa, men fordi de er stjerner og tør å vise sin seksualitet og former- hånd i hånd med sin musikk, bilder eller filmer.

– En annen viktig ting man bør legge merke til i året som gikk, og som vil komme for fullt i 2015. Kvinners rett til å vise kropp, også der den ikke framstilles som et sex-objekt. «Free the nipple» er propaganda fra sterke kvinner som vil ha rett til å vise seg fram naken i media, i sosiale medier, på bilder, i videoer og på film.

rs_600x600-140622113528-600.Cara-DeLevingne-Naked-Holiday-Bali.jl.062214_copy Cara Delevingne Foto: www.eonline.com

– Artistene Rihanna og Miley Cyrus, modell og skuespiller Rumer Willis og modellen Cara Delevingne har alle vist fram sine attributter via Instagram, Twitter eller Facebook, i ren protest mot at det fortsatt er forbudt å vise nakne kvinnelige brystvorter i de fleste amerikanske stater.

Også USA da, som er pornobransjens mekka, dobbeltmoralen er så tykk at den kan skjæres med kniv, spesielt i dette tilfelle. 

– Musikkvideoen «Anaconda» med Nicki Minaj, satte rekord på videonettstedet-Vimeo, med nesten 20 millioner visninger i løpet av de første 24 timer etter at den ble lagt ut første gang. Det har dessverre mer med rumpa til Minaj å gjøre, enn at det er et musikalsk verk vi er vitne til.

Kvinner vil selv bestemme, og bør få bestemme når og hva de skal vise fram og for hvem. Skulle bare mangle. Men bør de gjøre det, for enhver pris?

– Faktum er at vi kommer til å se det igjen og igjen. Kjente og ukjente kvinner som viser seg fra med ryggen og ansiktet til kamera, med svært lite tekstiler på kroppen. Sex og nakenhet har alltid vært populært, det er ikke noe nytt fenomen, men det som er nytt er den vulgære måten mange kvinner selv ønsker å framstilles på.

For å få oppmerksomhet? Det er heller ikke noe nytt fenomen.

Synes du det er ok med nakne rumper og mye hud i bloggosfæren og i sosiale medier forøvrig? Selvsagt gjør du det, til tross for at du er kvinne. 

 

Kilde: NRK.no 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.