Artistlista for årets store konserteventyr, VG-lista top 20 på Rådhusplassen er lang. Værgudene vil vise seg fra sin beste side, det er varslet strålende sol og opp mot tjue grader.

VG-lista Topp 20, Rådhusplassen 2013

NRK P3 via Compfight

 

Sjansen er stor for at det vil komme opp i mot hundre tusen elleville unge som vil se sine favorittartister live på scenen.

Nico & Vinz kommer også. Deres hit, «Am I Wrong» er spilt vanvittige 222 millioner ganger på musikkvideo-tjenesten Youtube. Duoen opptreden vil få flere tusen til å ta turen til Oslos bryggekant lørdag 20. juni.

Her kan du finne flere kjente og kanskje ukjente navn som vil gjøre alt de kan for at du og alle andre skal få en vidunderlig start på en lang skoleferie, og forhåpentligvis er perfekt sommer.

OnklP, Marion Ravn, Kwabs, Sondre Justad, Gabrielle, Guy Sebastians, (Australias bidrag i Melodi Grand Prix) The Main Level, Silya Nymoen, Margaret Berger og selvsagt Sveriges vinnerlåt, presentert av Måns Zelmerlöw. Dette er bare et lite knippe artister vi har plukket ut.

Ta med deg dine beste venner, spis godt, og ta med nok drikke – møt opp i god tid og la deg forføre i musikkens vold. La Oslo bli ditt første møte med en sommer som kan bli fin, det er faktisk helt opp til deg.

– Husk at dette er aller første gang VG-lista top 20 arrangeres på en lørdag. Det alene vil føre til enda flere tilskuere. Allerede klokka 10 på formiddagen, starter de aller første arrangementene knyttet til VG-lista showet. Et samarbeide mellom VG og NRKP3.

Sett av lørdag 20. juni, starten på din sommerferie smeller i gang på Rådhusplassen i Oslo.

God fornøyelse!

 

Kilde: VG.no

Tags: 20.juni, Gabrielle, Kwabs, Måns Zelmerlöw, Nico & Vinz, NRKP3, OnklP, Rådhusplassen, VG, VG-lista Top 20

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Landslaget – Hvorfor går du ikke av Høgmo?

Det norske herrelandslaget i fotball, Norges tidligere så stolte flaggskip innen lag med flagget på brystet, ligger nede for tellingen....

Hvordan kan Chelsea forbedre seg neste sesong?

Premier League-tittelen var aldri truet i 2015, men Chelsea har fortsatt en liten vei å gå før de kan bli...

Lukk