Norges mest sexy rumpe?

Pupp er pupp, pikk er pikk og rumpe er rumpe påstår de kunnskapsløse. Selvsagt er det forskjell på det som er sexy, og det som er – ja, normalt og ikke. Alle som mener det ikke er forskjell på utseendet, lyver for seg selv.

Noen er mer sexy enn andre og slik vil det forbli til evig tid. Heldigvis. Det skal være forskjell på folk, og det er viktig at det er forskjell på utseendet.

Miss Ninja, Norges mest omtalte blogger, er den kvinnen med utvilsomt mest sexy rumpe. Stadig flere nordmenn har fått øynene opp for den flotte jenta med de sterke meningene. Følger du Norges deiligste blogger via n1nja.blogg.no, får du se henne hver eneste dag, der hun byr på seg selv – til alle sine lesere,verden rundt.

Man kan selvsagt være mer enn fornøyd med den kroppen man har, misforstå oss riktig, vi bare konstaterer vår og mange andres mening. Det er noen rumper som er mer sexy enn andres- synes vi. Og det liker vi å fortelle på Norges mest vulgære blogg.

1922610-9-1432550458004

1922610-7-1428945074469

1922610-8-1436623691516.jpg miss ninjas ass

 

Om ikke lenge kommer det enda flere nakenbilder av hele staben fra denne bloggen. Vel, det hadde du nok likt – der vil det nok diskuteres mer, før bildene publiseres. Enda det finnes flere som elsker å både kle av seg og vise seg fram naken av oss – som skriver på denne bloggen.

Imellom tiden, kan du følge Miss Ninja og hennes velderide kurver, via snap, Instagram, Facebook eller blogg.

I Norge, skal man aller helst ikke skille seg ut i mengden og tror at man er noe, i hvert fall ikke bedre eller flottere enn andre. Heldigvis finnes det sterke krefter og flotte mennesker med nok selvtillit til å si det som det er. Vargas12.com fremmer vakre menensker og er stolte av å få lov til å provosere det norske folk.

Miss Ninja, i Lotte Cornelia Ninja Fagerheims skikkelse – er Norges mest sexy kvinne, med Norges mest sexy rumpe. Bloggen hennes er selvsagt blant de aller mest leste i landet. Du bør også legge den inn på din favorittliste for å motta daglige oppdateringer.

Er du en sart sjel, der nakenhet og vulgært språk ikke er endel av din hverdag, er dette slett ikke bloggen for deg. Miss Ninja elsker nemlig å kle av seg, og å være naken så ofte som mulig. Det kan fort bli for mye for de som ikke er vant til nakenhet – derfor er det 18 års aldersgrense for å besøke hennes blogg.

Er du enig? Er Miss Ninja Norges mest sexy kvinne?

 

Foto: Copyrigt miss Ninja.

Vargas

 

2 thoughts on “Norges mest sexy rumpe?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.