Norges viktigste SEX-Inspirator har fått blogg!

En av Norges fremste sexleketøy-eksperter, flotte Cecilie Kjensli har endelig fått egen blogg

Cecilie_banner_silke2

Nettbutikken – Cpunktet.no har fortsatt store mengder produkter for alle som liker å leke, enten alene eller sammen med andre. Alle tilbud til han, henne eller begge finner du selvsagt på den nye flotte bloggen.

Tøffe Cecilie Kjensli har kastet seg ut i debatten om russelåter, der årets russ har trykket et «grisevise» til sitt bryst. Russebussen «Fairytopia» fra Fredrikstad har fått hjelp av TIX, som har kalt lrusselåta «The Pøssy Project», ei låt som har slått an på bekostning av alle jenter, på guttas premisser – russ eller ikke.

Der jenter synger om å fittefjellet og om å ha masse sæd rundt munnen. Et valg Cecilie Kjensli synes var merkelig – de burde jo heller ha valgt en tekst på egne premisser. Den nye bloggeren har like godt laget en tekst som burde ha vært en russebuss verdig.

Les mer om debatten på Norges nye sex-blogg, som vargas12.com allerede har trykket til sitt bryst. Du bør selvsagt legge til Cecilie Kjenslis nye blogg i dine favoritter du også.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/204659384″ params=»color=ff5500″ width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]

Noen slukker lyset når de kler av seg og kryper under dyna, ære være dem for det, om det er slik de vil ha det. Vi andre – som Cecilies nye blogg og Vargas12.com skriver om tabubelagte tema, som ikke alltid er like lett å snakke om for alle. Det er nettopp derfor vi forsøker å gjøre en forskjell.

Om du ønsker å få inspirasjon, kjøpe egne nye sexleketøy, lese noveller, eller har spørsmål relatert til det vakreste som finnes mellom mennesker, kan du bruke cecilie.kjensli.no.

Husk å legg den til blant dine favorittbloggere.

 

Foto og kilde: Cecilie Kjensli

Vargas

One thought on “Norges viktigste SEX-Inspirator har fått blogg!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.