Paul Pogba på til Spania!

Vi har sagt det før og sier det igjen. Det er de rikeste klubbene som kjøper de dyreste spillerne. Mye omtalte Paul Pogba ser ut til å sette alle overskrifter til side. Juventus-spilleren er utvilsomt den heteste kandidaten på overgangsmarkedet. 

Barcelona skal være villig til å bruke vanvittige 90 millioner Euro på den franske spilleren. Paul Pogba hadde en fantastisk sesong for Juve, der han var med å ta to titler, Serie A- mesterskapet og den italienske Cupen, itillegg spilte han forrykende godt i Champions League-finalen mot Barcelona, til tross for tap.

J-Tour

Nico via Compfight

Jon Obi Mikel skal ha fått agenter fra Milan etter seg, nigerianeren har slitt benken de to siste sesongene for Chelsea og er forventet å reise.

Arda Turan, vingen som herjer for Atletico Madrid skal være på vei til Chelsea, overgangssum £29 millioner. Tyrkeren som har mer enn 80 landskamper, ønsker seg bort fra La Liga og José Mourinho er klar med sjekkheftet.

Sergio Ramos er enda et skritt nærmere en overgang til Manchester United.

Overgangsvinduet åpner 1. juli, da kan spillere forandre arbeidsgiver, lag kan selge og forsterke. Enorme summer vil bytte eiere. Din favoritt klubb kan endelig få den drømmespilleren du har håpet på. Det er ventet at både Manchester City, Chelsea, Arsenal og ikke minst Manchester United forsterker kraftig.

Hvem «vinner» overgangsvinduet i Premier League? Hvilke spillere kommer til verdens mest underholdende liga, og hvem må reise vekk? Alt får du selvsagt på Norges viktigste fotballblogg, vargas12.com. Vi følger overgangsvinduet for deg!

Chelsea erstatter sin mange årige målvakt, Petr Cech, som nylig signerte for London-rival Arsenal – med Stokes Asmir Begovic. Overgangssummen er på £6 millioner.

Så lenge José Mourinho er sjef på Stamford Bridge, vil det bli vanskelig for andre lag å ta seriemesterskapet fra de blå. Så stor forskjell utgjør mannen på sidelinja. Nå skal Abramovich bruke £500 millioner på å øke kapasiteten på «broa» til 60.000 tilskuere.

Vi tipper allerede nå, at Chelsea vinner Premier League kommende sesong. Det er 39 dager igjen til seriestart 8. august.

Her er terminlista!

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.