Ryktebørsen rundt om i Europa er allerede i gang. Det er noe få runder igjen før sesongene er over. 1. juli åpner det berømte overgangsvinduet nok engang. Et av de heteste navnene er fortsatt Paul Pogba.

Han skal være svært nær en overgang til Etihad og Manchester City ifølge sladder-pressen.

Det er også mulig for Manchester City å tilby Juventus sin stjerne-stopper, Yaya Toure som en del av overgangen, for å sikre seg Pogba. Fortsatt ifølge ryktebørsen; skal den franske midtbanespilleren få en kontrakt som gjør ham til verdens best midtbanespiller.

£250.000 i uka er nevnt, overgangssum? Pene £70 millioner!

alle vet at Manchester City har mye penger, men at en overgangs skal være klar 1. juli, er litt i det blå siden manager Manuel Pellegrini etter all sannsynlighet må forlate Manchester og Etihad Stadium. Andre klubber i Premier League vil også bruke sommeren godt.

Både Arsenal, Manchester United, Chelsea og Liverpool er ventet å rydde i sine rekker, og få inn nye spillere, snarest mulig.

images

Foto: www.thehardtackle.com

De rikeste klubbene kan fortsatt betale mye penger for de aller beste spillerne. Erfaringen viser at det sjeldent er godt investerte penger. Det finnes mange eksempler på bomkjøp, faktisk langt flere enn eksempler på det motsatte.

– Neste års Premier League-sesong byr på en, kanskje to enorme overraskelseslag, Bournemouth har allerede rykket opp. Lille Brentford er i Play Off og tapte 1-2 hjemme i første kamp mot Middlesbrough. Se ikke bort i fra at laget som spilte League One forrige sesong, spiller mot de største kanonene når en ny sesong sparkes i gang.

Om Paul Pogba drar på seg en Manchester City-drakt er det mange som håper på. Vargas12.com, kommer også denne sommeren til å gi deg alt av det viktigste og spennende på overgangsmarkedet.

Hvor mye penger blir brukt på de antatt beste spillerne?

Svare vil vi gi deg – når det skjer, lenge før det står på trykk i en norsk nettavis. Vi følger overgangene når de faktisk skjer!

Vargas

Tags: Juventus, Manchester City, Manuel Pellegrini, Overgangsvinduet, Paul Pogba, Yaya Toure

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Odin orket ikke mer mobbing – han ble bare 13 år!

I den norske skolen heter det at det skal være nulltoleranse for mobbing. Både på skoleveien, inne på skolen og i friminuttene. Problemet...

Penisringen hun vil elske – løp og kjøp!

Dette innholdet kan virke støtende på noen, da det inneholder seksuelle preferanser for voksne.  Vargas12.com har via Erotikknet fått lov...

Lukk