Dette innholdet kan virke støtende på noen, da det inneholder seksuelle preferanser for voksne.

 Vargas12.com har via Erotikknet fått lov til å prøve ut en rekke penisringer, til glede for både han og henne. Vi kan love at denne god valuta for pengene- til begges forlystelse.

Endelig er det gode nok produkter i markedet som kan gi både han og henne opplevelser som overasker. Denne penisringen gir han følelsen av å få en kraftigere og lengre ereksjon, og den vibrer slik at også hun synes at denne ringen er minst like spennende.

– Screaming O er en produsent av sex-leketøy som er kompromissløs i sine produkter. Det aller meste av deres portefølje får best- i- test av sine kunder, vi føyer oss inn i den rekken, med stor jubel. Vi kan love at denne gjør jobben, men gå til oppgaven med et åpent sinn, det er ikke sikkert en penisring passer for alle, det kommer helt an på behovet.

Du vet ikke om det passer for deg og din partner eller elskerinne, før du har forsøkt. Vi kan ikke annet enn å anbefale denne på det varmeste.

tmb_310X410_FFFFFF_13100 Du går glipp av eventyrlige orgasmer, om du velger å ikke ha denne ringen i skuffen på soverommet. Denne penisringen er utstyrt med to separate vibrerende egg, som hver for seg leverer godt med kraft. De medfølgende eggene kan byttes ut med andre vibrerende egg, dersom man ønsker kraftigere eller mer variert vibrasjon.

Selve ringen er laget i et mykt jelly materiale og ringen er stram nok til å klemme godt rundt penis.

– En penisring hjelper mannen til å holde ereksjonen lenger, de små tappene stimulerer klitoris, slik at hun får stor glede av å ri ham, f.eks. Vargas12.com vil komme med en rekke anbefalinger om sex-leketøy, både for menn og kvinner i tiden som kommer.

Som du kanskje allerede har forstått – er det hos Erotikknett du finner det du har glede av, alene eller sammen med andre. Ta ditt sexliv på alvor og forsøkt ut ny erogene soner som kan gjøre sommeren til din villeste noen gang. Gi deg selv en orgasme hver eneste dag, det både godt og bra for deg.

Prisen på et velfungerende sex-leketøy er ikke mer enn at du kan droppe et par drinker neste gang du er på byen. Det er en investering det burde ha vært blå-resept for å skaffe seg. Inntil da – bør du handle hos Erotikknett.no, du også!

 

Vargas

I samarbeide med Erotikknet.no

 

Tags: Ereksjon, Erotikknet, orgasme, penisring, pris, Sex-leketøy

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Robinson -finalen 2015!

Det som anses som Norges første reality-serie, Robinsonekspedisjonen startet i 1999, den gang Christer Falk vant, og som senere har...

Verdens mest kjente svenske, tjente $42 millioner i fjor!

Hva kunne du ha gjort med mer enn 300 millioner kroner per år? Å spake fotball, slik vi kjenner det,...

Lukk