Premier League-manager sparket!

Tim Sherwood fikk søndag sparken som Aston Villa manager, etter å ha tapt 2-1 for Swansea. 6 tap på rad ble for mye fra eier Andy Lerner. Også Sherwoods assistenter, Mark Robson og Ray Wilkins ble avskjediget. 

IMG_1549Creative Commons License

Dubs Wilson via Compfight

Kun 4 poeng på ti kamper er selvsagt ikke nok for et lag med langt større ambisjoner før sesongstart. Tim Sherwood fikk kun 8 måneder i sjefsstolen på Villa Park. Birmingham-klubben mistet sine to beste spillere i sommerens overgangsvindu. Fabian Delph forsvant til Manchester City, og spissen Christian Benteke gikk som kjent til Liverpool.

Da ble Aston Villa både tannløse og lite kreative, noe 20. plassen i Premier League bevitner.  Fotball på Premier League-nivå handler om å vinne fotballkamper, helst langt fler enn man taper. Det er ingen overraskelse at man sparker managere etter kun 10 kamper, når 8 av disse er tapt.

Det er ventet at Aston Villa får på plass en ny sjef innen kort tid.

Bookmakernes favoritter til å erstatt Tim Sherwood er David Moyes, Remi Garde som har bakgrunn som piller for Arsenal blant annet, og tidligere Leicester-manager Nigel Pearson. Men det er også en sjanse for at det blir noen helt andre. En nordmann? Neppe!

Engelske bookmakere elsker å tilby odds på det meste, spesielt innen fotball. Et av de mest populære spillene er å satse penger på hvilken manager som blir den neste til å få fyken.

I skrivende stund er det Steve McClaren i Newcastle. Og José Mourinho i Chelsea.

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.