Priskrig gir rekordlav julemat! Dropp Sverige-turen!

Nå bør du være mer prisbevisst enn noen gang. Dagligvarekjedene sloss om hver eneste kunde, og hver eneste krone. Det kommer forbrukerne som deg og meg til gode.

Men, vær litt på vakt, brått er det tomt for ditt favoritt-pålegg fordi nordmenn har en egen evne til å hamstre, når de kommer over generøse tilbud.

Hadde du planer om å reise til Svinesund, eller andre deler av Sverige for å gjøre en rimeligere julehandel? Glem det. Nå gjør du en rekordbillig handel hos din lokale, COOP, Kiwi- eller Rema-butikk.

Rema 1000Creative Commons License

Jan Ingar Grindheim via Compfight 

Christmas Spirit

Reuben Degiorgio via Compfight

Julesylte, julepølse, julebrus, surkål, rødkål, sjokolade, Gløgg og pepperkaker til langt under halv pris. Kjedene er desperate etter dine penger, og selger typiske julevarer de vet du jakter på – med tap.

Du bør selvsagt benytte deg av de grådige kjedenes maktkamp og handle av hjertens lyst. 

Husk også at norsk mat er av ypperste kvalitet, sannsynligvis den aller beste i verden. Og at det er forskjell på datostempling som «holdbar til» og «best før.» Det aller meste du kjøper, til og med melk og meieriprodukter holder seg til langt over dato, og kan spises etter datoen er passert.

Del opp og frys ned det du ikke kan bruke før det er fordervet.

Be gode venner og familie på en julelunsj. Lag eggerøre, server røket laks, sett fram sild, julesylte og annet som frister. Du betaler uansett langt mindre i år, enn du gjorde i fjor.

God juleshopping! Les mer om priskrigen i VG.no

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.