Puler du for en luksusveske?

Debatten om unge kvinner er villig til å pule for dyre gaver har igjen nådd nye høyder. Det hele tok av i sosiale medier, etter at toppbloggeren Ida Wulff lot seg irritere over de unge hun møtte på fest, som hang rundt rike menn – utelukkende for å få goder av det.

Puler du for en Louis Vuitton-veske? Mange gjør faktisk det, til og med for mindre enn det også. Det mest skremmende er at stadig yngre jenter, knuller med fremmede for penger, gaver og reiser.

Som en naiv mor eller far, bør du selvsagt legge merke til om din datter har betydelig oppgradert garderobe, eller blir påstander en tur, hun slett ikke ville ha råd til å reise på alene. Kan hun kanskje være villig til å gå langt for å få tak en Louis Vutton-veske?

CL Society 324: Couple in a fruit marketCreative Commons License

Francisco Osorio via Compfight

About Intimacy

Stefano Corso via Compfight

Penger er ikke alt, men det er ikke mye om å gjøre at det er av aller største betydning, for både gutter og jenter som har liten eller ingen inntekt. Studenter, lærlinger, ufaglærte førstereis i arbeidslivet eller arbeidsløse har sjeldent mye penger. Da kan løsningen være å selge sex, om ikke direkte, så indirekte ved å «date» de som har nok.

Nytt fenomen? Så langt derifra, alle vet at prostitusjon er verdens eldste yrke. Dette vi ser konturene av nå, er en videreføring og en modernisering av sex-salg. En så kalt «gold-digger» er en som jakter verdier fra andre, der sex ofte er involvert.

Ida Wulff, en klok og vakker dame, har alle muligheter til å bli styrtrik om hun ville valgt den veien, rike beilere står klar med sjekkheftet. Tønsberg-jenta tjener dog mer enn de aller fleste på sin egen alder gjennom sin godt besøkte blogg, og viser med sitt innlegg at hun har langt større moral enn mange andre norske jenter.

Er du ung og blakk, skaff deg en jobb, lev klokt og nøkternt, ikke ødelegg ditt gode navn og rykte ved å selge seksuelle tjenester for å se rik ut.

Er du villig til – eller har solgt sex for dyre gaver, kommenter gjerne og gi en forklaring på hvorfor i dette innlegget, for å videreføre en viktig debatt. 

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.