Send Mulla Krekar ut av Norge med første fly!

Fremskrittspartiet gitt til valg på at de skulle sende «Mullaen» ut av Norge snarest, om de kom til makten. Nå har de blå-blå styrt lenge nok til at de kan gjøre alvor av sine lovnader. 

– FRP har dummet seg ut med bompengesaken, de lovte som kjent avvikling av bompengeordningen, faktum er at vi har flere bomstasjoner nå enn noen gang tidligere her i landet. Nå ser det ut til at situasjonen i IRAK, gjør det vanskelig for regjeringen og justisminister Anders Anundsen (FRP) å få sendt Mulla Krekar, som må sees på som en kvise på samfunnets rumpe.

En person som har kostet skattebetalerne mange millioner kroner via en rekke rettsaker og nå fengsling.

La det være sagt med det samme. Fremskrittspartiet, Høyre og en samlet regjering ønsker for alt i verden å få Mulla Krekar ut av landet, men via menneskerettighets-lover og regler kan ikke, den fortsatt fengslede mannen- sendes rett i døden.

220px-Mullah_Krekar

Situasjonen i Irak med IS-styrker som har kontroll over stadig større områder, gjør situasjonen komplisert for Norge som nasjon. FRP vurder om det finnes en løsning der Norges mest utskjelte-terrorist, blir satt i forvaring fram til det finnes en løsning for utsendelse.

NRK sammenligner denne saken med USAs og president Barack Obamas behov for å «fjerne» terroristen Osama bin Laden.  Mulla Krekar har ofte tatt til orde for støtte til nettopp bin Laden og at han var den eneste rette leder og at islam er i krig med Vestens sivilisasjon.

Kan vi og bør vi akseptere at en slik person går fritt rundt i Norge?

Arbeiderpartiets justispolitiske talskvinne Hadia Tadjik, kaster blår i øynene på FRP og kaller deres håndtering av saken for pinlig. Skulle derimot, mot alle odds; regjerningen Solberg lykkes med å få Mulla Krekar ut av landet, vil det bli en politisk triumf man ikke har sett i moderne tid.

Så lite har det norske folk til overs for en person som hyller barnedrap, terror og i tillegg til å true våre folkevalgte på livet.

Hvem er Mulla Krekar? Han heter ikke Mulla Krekar, han heter Najumuddin Faraj Ahmad, Mulla er kun en tittel, men av liten betydning. 

Mulla Krekar, som norsk media helst kaller det lite populære mannen, er kurder og har vært i Norge som kvoteflyktning siden 1991, og han har stått oppført på FNs terrorliste siden 2006.

Snart slipper Mulla Krekar ut av fengslet på Kongsvinger, etter å ha blitt dømt for draps- og terrortrusler i 2012.

Hva mener du om Krekar-saken? Er det ok at vi har en terrorist boende i landet? Eller synes du det er på tide at han må reise hjem?

25. januar er Mulla Krekar en fri mann, da kan han også utøve sitt livssyn på norsk jord. Det betyr at alt kan skje…

 

Kilde og Foto: Wikipedia.org

Vargas

2 thoughts on “Send Mulla Krekar ut av Norge med første fly!

 1. Å sette en uønsket person på et fly til «utlandet» vil kunne være en forbrytelse mot det landet, og han sendes straks i retur med anklage om brudd på alle slags avtaler og godt naboskap. Sette ham på fly til Irak vil være brudd på traktater Norge har inngått og dermed ulovlig. Norge er en rettsstat og slik skal det forbli. Politikere, spesielt ikke statsråder, kan ikke sette seg over loven.

  Så inntil man finner en lovlig måte å få ham til et annet land må vi finne oss i å «passe på» ham, uansett hvor ufyselig han er. Inntil videre, «our burden». Trist, men sånn det er.

  1. Hei Knut

   Du har nok rett, men som jeg er inne på- en mann som er en trussel for Norge, er uønsket i landet. Man må selvsagt unngå å sende han i døden, men
   han kan settes i forvaring, passes på inntil det finnes en smart løsning for å få ham ut av landet. Det er nok bare kona til Mulla Krekar og et par andre
   tilhengere av terroristen som ønsker å se han bli værende i landet.

   Takk for din kommentar!

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.