Kristiansunderen som har vært under som sunket i jorden – i hvert fall fra media det siste året, men i realiteten bare hjelpetrener i Clausenengas guttelag og som assistent på noen treninger for Kristiansund som spiller i OBOS-ligaen på nest øverste nivå.

Ole Gunnar Solskjær er nå endelig tilbake der han trives best, som manager for et A-lag som kan vinne trofeer. Tidspunktet kom uventet på de fleste, men et klokt valgt tidspunkt som kan gi den tidligere Manchester United-spilleren den tiden han trenger, for å bygge opp et slagkraftig Tippeligalag igjen.

Brått vil langt flere følge med den øverste ligaen i norsk fotball, den er utvilsomt langt mer severdig med en kvalitetstrener som Solskjær tilbake. TV2, som sitter på rettighetene til å sende norsk toppfotball i Norge, synes også dette er hyggelig. tippeligaen får utvilsomt en ny dimensjon.

Fra Trondhjem kom det et gjesp fra Kåre Ingebrigtsen, hovedtrener for Rosenborg. Hva annet kunne han gjøre enn ikke å frykte den ambisiøse nyansatte Molde-treneren. Selvsagt ville RBK sett en helt annen en Ole Gunnar Solskjær på Aker stadion.

Tro det den som vil. Molde er utvilsomt seriemester-kandidat allerede neste sesong, nettopp fordi det er Solskjær som er tilbake i manesjen.

Aker stadion, Molde

Kjell Jøran Hansen via Compfight

Rosenborg, Godset, Vålerenga, Stabæk og Viking vil nok engang forsøke å slå Molde gjennom en lang sesong. Men, i det øyeblikket Solskjær signerte for blå-trøyene, må de regne med å være favoritter kommende sesong. En slik forskjell utgjør Norges beste trener for et lag.

For alle om er glade i norsk fotball generelt, og de som elsker Molde spesielt – det er utvilsomt en gledens dag. Norges og kanskje Manchester Uniteds kommende trener, er endelig tilbake.

Om han blir værende lengre i Molde denne gang, det er heller tvilsomt. Dårlige fotballresultater huskes like dårlig som gode. Vinner Molde serie og eller Cup, så er fiaskoen i Cardiff glemt. Da kommer utålmodige britiske klubbeiere viftende med et fristende sjekkhefte, som det er vanskelig å si nei til.

Ole Gunnar reiser eventuelt aldri fra MFK med penger som bakgrunn. Men det hevet over enhver tvil, 42-åringen er en langt større stjerne på ball-øya enn i Norge, og det er i England Ole Gunnar vil ha suksess. Både for sitt eget gode navn og rykte, men også fordi han vet han kan.

Store fotballnyheter spres raskt på internett via sosiale medier, og Twitter er alltid raskt ute. Det være seg engasjerte klubber, foreninger, privatpersoner og sports-journalisters meninger til almuen. Så også i dette tilfellet da Ole Gunnar ble presentert som ny manager for Molde.

– En av de aller første meldingen kom fra Ole Gunnars siste klubb som spiller, Manchester Uniteds offisielle Twitter-konto. Det forteller alt om hvilken posisjon den sympatiske kristiansunderen har, både i Manchester, men også i England forøvrig. Og det er derfor han vil tilbake. Ikke nå, men før eller siden. For bevise for alle at han er en manager å regne med i uoverskuelig framtid.

Nå er det Molde som gjelder 100%, derfor er dette en viktig dag for norsk fotball, enda trønderne river seg litt i barten.

Vargas

Tags: Clausenenga, Kristiansund, Manchester United, MFK, Molde, Ole Gunnar Solskjær, sosiale medier

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
12 måneder av livet bør du tilbringe med andre

- ALARM- ALARM!!! Noen skriker inn på rommet der det ligger 6 mann og snorker inne på militærforlegningen, klokka viser...

Tjen penger online!

Som mange vet, er det en rekke muligheter til å kunne tjene penger online på internett. Alle de forskjellige mulighetene...

Lukk