Når man tror man har sett og hørt alt i fotball, kommer kanskje den største bomben av dem alle. Mr. Liverpool forlater Anfield til fordel for USA baserte LA Galaxy. Klubben David Beckham i sin tid signerte for. 

Miraklenes tid er altså ikke forbi. Ok at Mr. «Captain fantastic» har uttalt et mulig bytte til sommeren, noe helt annet at det faktisk skjer. Overgangen er venntet å skje etter sesongslutt, men han kan ikke formelt bli Galaxy-spiller før 1. juli når overgangsvinduet igjen åpner. Kontrakten går med Liverpool går ut samtidig.

34 år gamle Steven Gerrard har spilt i hele sin fantastiske karriere på Anfield.

Steven Gerrard reiser fra Liverpool i sommer Foto: Flickr/ Stars Football

Det er troverdige Liverpool Echo som skriver dette på lederplass, 1. januar 2015. Steven Gerrard annonserte etter VM i Brasil at han ikke ønsket å spiller mer for «Three Lions» og heller vie mer tid til sin familie, sin kone og to døtre. Han ville gi alt for Liverpool. Når vi skriver mai 2015 har 34-åringen rundet 700 kamper i den røde trøyen.

Når denne nyheten etterhvert blir kjent rundt om i verden, vil det være mange tårer i Liverpool-supporternes øyne.

Vargas

Tags: Anfield, LA Galaxy, Liverpool, Steven Gerrard

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kongens nyttårstale- I strupen på mobberne, kaller Dronningen Troll

Hans Majestet Kong Harald hadde en av sine beste taler når han via TV som sedvanlig holdt sin årlige nyttårstale,...

Større rumpe, pupper og lår – ønsker for det nye året?

Større rumpe, pupper og lår, ønsker for det nye året? I følge det amerikanske nettstedet Buzzfeed.com, burde Disney-konsernet tatt sitt...

Lukk