Strekkmerker? Den nye trenden sier du bør vise de stolt fram!

Under hashtagen #LoveYourLines, har stadig flere kvinner vist stolt fram sine strekkmerker, en trend som faller inn i rekken som startet i fjor sommer.

Den gang da var det brystvortene som skulle blottes, i en kampanje som ble kalt#FreeTheNipple, fordi flere sosiale medier – deriblant Twitter og Instagram, sensurerte kvinners brystvorter på deres egne selfies.

Ada got sandy

Gabriel Saldana via Compfight

Nå er det altså kvinners strekkmerker som får masse fokus.

 Via nettstedet Mic.com var det den norskættede fotomodellen Chrissy Teigen som startet det hele med å vise bilder av seg, nettopp via sin Instagram-profil. Lite visste hun vel hvilket nytt sosialt-hysteri hun startet med bildet av seg selv og sine strekkmerker.

Strekkmerker er ufarlig, men godt synlig og til besvært for mange kvinner, unge som godt modne.

Ved å skape en slik debatt– hvor det settes fokus på at dette er noe nesten alle har og med det normaliseres og ufarliggjøres, kan det hjelpe noen å sette mer pris på seg selv og sin kropp. Se på strekkmerkene som dine egne velfortjente tigerstriper – striper som forteller at du er naturlig vakker, menneskelig og lik mange andre.

Snart er en ny sommer her for å gjøre livet litt lettere for de aller fleste, ikke la noen streker i huden din ødelegge din neste sommer.

Du fortjener å legge på stranda å nyte late dager og sole din vinterbleke hud- nyt det i langdrag, ikke kast bort tiden på unødig irritasjon.

Bruk hashtagen #LoveYourLines, via sosiale medier du også!

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.