Taster du bak rattet? Din tur til å dø på veien? HOLD FOKUS!

Om du ønsker å oppleve hele sommeren, se dine barn vokse opp, få oppleve kommende høst, jul og til og med kanskje neste sommer. Bør du være smart nok til å legge vekk smarttelefonen når du sitter bak rattet på veien.

Selvfølgelig sier mange, ja er det så selvfølgelig, når du tenker etter? Gjør du ikke det, kan det gå riktig galt, men det skjer ikke deg selvsagt. Bare alle andre tenker du kanskje.

Å taste, skrive eller lese på din smarttelefon -kan faktisk være det siste du gjør før du dør. Den meldinga er neppe verdt det.

Snapshot of my soul - Unerreichbar nah

Daniela Hartmann via Compfight

Du skal få en oppfordring, klikk deg inn på Holdfokus.no og skriv inn ditt telefon nr, det blir ikke delt, vist til andre eller lagret. Det er gratis, og vil garantert få deg til å legge vekk mobilen, neste gang du setter deg bak rattet. Når du har tastet inn mobilnummeret ditt, ha telefonen tilgjengelig.

Alle skal dø engang, men kan det ikke vente, så det slipper å bli så dramatisk som å dø med telefonen i hånden. Så viktig er vel ikke sosiale medier for deg? At de er verdt å dø for.

Hva skjer med barna dine om du dør? Har du livsforsikring? Hva med huset, skal ektefelle eller partner sitte med all gjelden alene? Hvordan vil foreldrene dine takle din plutselige bortgang?

Hva med alt du ellers går glipp av, om du dør i trafikken, fordi du er så uoppmerksom at du frontkolliderer?

Mange vil dø på norske veier i sommer, ikke bli en i statistikken. Hold Fokus!

God sommer!

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.