https://www.youtube.com/watch?v=rfJxfo5-Pek

Kenny Sansom (56), en av de mest meritterte spilleren for Arsenal (314 kamper), og en venstre back med 86 landskamper for  England, fra 1979- 1988, eier ikke lenger nåla i veggen.

Han lever fra hånd til munn i London. Alkoholisert og med selvmordstanker går han en dyster framtid i møte.

Uten mål og mening raver den tidligere landslagsspilleren for «Three Lions» rundt i Londons gater, på leting etter et sted å sove. Sansom hadde tatt sitt eget liv på flekken om han hadde et par tabletter som kunne ha gjort slutt på det hele.

Han har ingen verdens ting, ingen kamerater, ingen kjæreste, ikke en egen adresse eller nok penger til å komme seg på fote. Alt går til alkohol og gambling. Et stort samfunns problem i England, der spriten er like billig som brusen.

I et desperat forsøk på å få den hjelpen han trenger for å få livet sitt i orden, har han valgt å takke ja til et intervju, «TheMirror.co.uk» for å vise sitt sanne ansikt slik han lever livet sitt i dag.

603181189 Kenny Sansom, Legende for England og for Arsenal Foto: www.islingtongazette.co.uk

Fra å tjene 13000 kr per uke i sin karriere som en av de beste backene i England, til å tjene drøyt 700 kr per måned, er livets skyggeside i ferd med å ødelegge livet for Kenny Sansom.

Fra å være hele Englands kjæledegge som toppspiller, kan ikke livet ha blitt til en større kontrast som uteligger og alkoholiker.

For tiden kan man ikke finne den tidligere toppspilleren uten hans favoritt drikk, nemlig rosé-vin.

 -Hans tidligere kollega og lagkamerat, både i Arsenal og på landslaget, Tony Adams, har tilbudt Kenny et opphold på sin klinikk. Der også hele Norges Southampton-legende, Claus Lundekvam fikk hjelp til å få slutt på sine narkotika problemer for noen år siden.

Klinikken heter  Sporting Change Clinic, og er ironisk nok en klinikk for tidligere fotballspillere med all type avhengighet, gambling, alkohol eller narkotika. Foreløpig har Kenny Sansom takket nei til tilbudet.

– I følge det sterke intervjuet med den britiske avisen er alt Kenny Sansom trenger, et sted å sove. Han trenger verken kjøleskap eller TV, han trenger trygghet og ei seng. Til og med i London bør det være mulig for en gammel helt å få hjelp.

Hjelp til å komme vekk fra kalde parker og møkkete fortau, bare for å unngå selvmordstankene. En gang i blant.

Hang in there Kenny. All the best!

Kilde: TheMirror.co.uk

Vargas

Tags: alkohol, Arsenal, England, helt, Kenny Sansom, selvmord

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Real Madrid spiss på vei til Manchester United!

Et av de største lagene i verden er Real Madrid. De har et lag de ofte gjør samarbeide med, når...

Paradise Hotel 2016 – søk nå!

Nå er det endelig mulig å søke for neste sesongs Paradise Hotel. Endelig er din mulighet kommet, du kan bli...

Lukk