Verdens mest kjente svenske, tjente $42 millioner i fjor!

Hva kunne du ha gjort med mer enn 300 millioner kroner per år? Å spake fotball, slik vi kjenner det, med å få ballen i motstanderens nett, kan være eventyrlig godt betalt – om du har riktig drakt.

Svenske Zlatan Ibrahimovic kler seg i PSG-sine farver en gang  i uka. Men har en helt egen evne til å sette ballen i mål. Om du ser for deg hvor mange fotballspillere i verden som forsøker å gjøre det samme. Hver eneste dag, skjønner du kanskje hvor god Zlatan er.

En 31 år gammel svenske i Paris, verdens mest kjente, har bare to andre spillere; spillere du garantert har hørt om – foran seg på listen, verdens best betalte fotballspillere.

Den lille magikeren fra Argentina, Lionel Messi som har spilt gjennom hele sin karriere i Barcelona tjener $70,5 millioner per år. Vel fortjent i følge de som har greie på markedsverdier innen verdens mest populære sport. Du har sikkert allerede skjønt hvem som leder den anerkjente lønnstopp-lista?

Riktig.

Cristiano Ronaldo. Han har den hel-hvite drakta til Real Madrid på seg når han er på jobb i skarve 36 kamper per sesong. På den tiden tjener portugiseren pene $79 millioner per år. Det blir mer enn en halv milliard norske kroner. Hva kunne du ha brukt på en halv milliard?

_80201585_ronaldo_3

 Zlatan IbrahimovicCreative Commons License

Doha Stadium Plus Qatar via Compfight

– Har du en sønn, eller en venn, eller kanskje spiller fotball selv, så er det bare en ting å gjøre. Heng opp din favorittspiller på veggen, og gå ut å trene. Du kan bli hvor god du vil. Se bare på Martin Ødegaard.

Han vil bli mange millionær, om han fortsetter å spille fotball, om han ikke er det allerede. Han spiller allerede i samme drakta som verdens best betalte fotballspiller. Den til Real Madrid. Den hel-vite du vet.

Som en korusitet er det verdt å nevne at fantastiske Zlatan, fikk 12 millioner svenske kroner for å gjøre denne eventyrlige videoen for Volvo.

Stort større suksess enn det Zatan har hatt som fotballspiller er det ikke mulig å oppnå. Mange spør seg hvorfor den dyktige svensken – aldri har vært ønsket i England. Vel, det sier vel mer om engelske klubber, engelske journalister som nesten alltid har lagt Zlatan for hat.

De måtte pent nødt bøye seg i hatten da han scoret alle fire målene mot «the three lions» på nye Friends Arena i Stockholm, da denne skulle innvies i 2012. Fire mål – mot England. Serr ja!

 

 

Kilde: Forbes.com

Vargas

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.