Vil du ha ditt blogginnlegg publisert her? Bloggeren, forfatteren, skriveren og admin for vargas12.com er i skrivemodus. Ikke på bloggen, men i krimromanens vold. Det betyr at vargas12.com ikke får like mye oppmerksomhet fra sjefen som ellers.

Derfor søkes det nå etter støtte til gode blogginnlegg, artikler eller annen tekst du ønsker å dele, via denne bloggen. Vil du ha ditt blogginnlegg publisert her? Om det er gratis, selvsagt er det gratis, hva tar du oss for?

Vargas12.com

Det er en hake. Vi poster slett ikke alt, vi forholder oss retten til å velge kun det som er riktig å publisere på vargas12.com. Kommer du med siste mote, dagens outfit eller rasistiske ytringer, da har du kommet feil. Vil du ha ditt blogginnlegg publisert her?

Vi ønsker å høre fra kvinner og menn, unge som gamle og som har noe å mene om livet, om mennesker, om fotball eller sex. Det som folk flest elsker å lese om, eller kanskje et innlegg som provoserer eller gjør andre forbanna, villsint og engasjert. Ja,takk.

Gratis

Har du en treningsblogg som trenger flere lesere, eller en bokblogg du vil dele, eller artikler du er stolt av og som bør deles og lese av mange fler? Da er du nok verdig en plass med ditt innlegg på denne bloggen.

Vargas12.com er som kjent den bloggen i Norge som skriver flest innlegg som er av typen kontroversiell og har flere tabubelagte emner i sitt arkiv. vi nærmer oss 5000 blogginnlegg med en rekke faste lesere, og mer enn 40.000 per måned.

Vargas12.com skal selvsagt leve videre, men det er nå andre som får muligheten til å legge inn sin meninger, sine innlegg og artikler, for opprettholde stor aktivitet på en av Norges mest populære manneblogg. Vil du ha ditt blogginnlegg publisert her?

Kommentarfeltet

Bruk kommentarfeltet for å komme i kontakt, eller send noen ord til vargas12.com@gmil.com, så vil du garantert få svar.

Husk å skrive kilde, opphav og fotografens navn, om du ønsker å ha bilder i din tekst.

Du må ha skrevet artikkelen selv, som igjen betyr at du står ansvarlig for innholdet og har eierskap til det. Vi ønsker at innlegget er på 600 ord eller mer.

Øyvind Teige, som driver denne bloggen, kommer med krimromanen “Mildred” i oktober, oppfølgeren “Presten” er underveis. Derfor er det viktig for alle som er nysgjerrig nok til å vil lese god krim, å bidra til å at bloggen lever videre.

Fortvil ikke, vargas12.com vil overraske, irritere, sjokkere, gjøre deg glad, trist og sint, i lang tid framover. Vi er i ferd med å skrive de neste 6000 innleggene, med god hjelp fra våre lesere.

Tusen takk!

Her er litt mer om krim-trilogien om jenta fra Tingvoll:

Liker du krim, da kan du i såfall lese 318 spennende sider, i en innbundet bok som heter “MILDRED.” Selvsagt perfekt som julegave, for den som kjenner en eller flere som elsker denne genren. Bestill boken hos Kolofon.no

I en begrenset periode i sommer, vil du kunne kjøpe boka for kun 200 kroner, inkludert frakt! Billigere spenningskrim er det det ikke mulig å få tak i. Du får hvert enkelt eksemplar signert av forfatteren.

Dette er et lite klipp fra krimromanen du vil høre mye om i tiden som kommer:

Hun slo på instinkt, uten å tenke på konsekvensene. Mildred følte hun sloss for livet og var lynraskt nede og plukket opp revolveren og snudde mannen rundt.

Hun så rett inn i to livredde, smale øyne i et blodig ansikt. Hun skalv av redsel.

«Hvem er du?! Svar for faen!» Det kom kun ubestemmelige stønn fra mannen.

Kvantumsrabatt gis til alle!

MILDRED” kan bestilles eller kjøpes hos Kolofon.no, og i de aller fleste norske bokhandler og deres nettbutikker.

Signerte utgaver sendes kun ut fra forfatteren selv. Ta kontakt nå, for å sikre årets mest populære gave. Husk at alle elsker harde pakker. Vil du ha ditt blogginnlegg publisert her?

Vargas/ Øyvind Teige

Pin It on Pinterest