Stemningen rundt vakre Molineux Stadium har sjeldent vært bedre – før en sesongstart.

Optimismen etter 7. plassen I Championship etter opprykket fra League One er stor. Kan en slik plasering og innsats være så mye å rope hurra for, tenker du kanskje? Vel, tatt i betraktning at Wolverhampton Wanderers rykket ned fra øverste nivå til tredje, på kortest mulig tid. Er alle postitive tegn viktige å ta til seg, om man er én av mange som er glad i den tradisjonsrike klubben fra Middlands – på balløya.

imagesCAO30NDW

Kenny Jackett må få stor kred for den snuopprajonen siden han tok over et vanvittig kaos, en klubb i frittfall i 2013. I 2009 vant Wolves Championship og klarte seg bra under Mick McCarthy og overlevde på øverste nivå, men etter det gikk det meste galt.

Bare spør Ståle Solbakken, manager kun i seks måneder fra mai til 2012 – januar 2013.

Benik Afobe gjorde 19 mål forrige sesong, utvilsomt et godt kjøp, men også Nouha Dicko var en meget viktig spiss for ulvene forrige seson. når en eller begge gjorde mål, tapte ikke Wolves en eneste kamp, og spilte pussig nok bare en uavgjort, når Dicko scoret et av sine 14 mål.

– Managerens problem og største utfordring før sesongstart er allikevel angrepet. Foruten Björn Bergmann Sigurdarson, som ble operert i juni. Sako, kanskje den beste spilleren på blere tiår har forlatt klubben. En populær spiller som stod kontraktstiden ut, til tross for spill i League One. En av de første spillerne Ståle Solbakken hentet til klubben som han fikk trene et halvt år.

Det er forventet å se en, kankje to nye spisser inn i dette overgangsvinduet, til en solid og ung tropp forøvrig. Så langt er Jed Wallace (21), midtbane, fra Portsmouth og Conor Coady (22) også han midtbanespiller i fra Huddersfield  de eneste kjøpene. Jordan Graham (20) midtbane, har signert – etter en lengre periode på lån.

Danny Bath (c) Carl Ikeme (gk), Rickhard Stearman og Dave Edwards, samt de to gode spissene, Afobe og Dicko er stammen i laget.

Championship er som kjent en av de tøffeste ligaene i verden, lag som QPR, Derby, Middlesbrough Hull og Leeds, vil sloss for hvert eneste poeng for å nå Premier League. Wolves har de mest engasjerte og lojale fans i England, med 2000 følgere eller mer på bortekampene, det er solgt nær 18.000 sesongbilletter, og det er plass til 30.000 i «Old Gold and Black» på Molineux. (Og 3000 til bortelaget).

8. august starter sesongen – borte mot Blackburn.

Kan Kenny Jackett være mannen som får Wolves tilbake hvor de hører hjemme? I toppen av europeisk fotball? Mye tyder på det!

 

Vargas

Tags: Kenny Jackett

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
22. juli 2011 forandret Norge – til hva?

https://www.youtube.com/watch?v=Xsnp_lW_qiw Mer åpnenhet sa statsminster Jens Stoltenberg etter at det verste sjokket hadde lagt seg etter at bomben gikk av,...

Angel Di Maria forlater Manchester United!

Angel Di Maria has agreed personal terms with PSG with the two clubs now negotiating a fee for the Manchester...

Lukk