10 grunner til å få orgasme – hver eneste dag! Du fortjener din daglige orgasme, og det finnes en rekke gode grunner, sett bort i fra velvære og nytelsen det gir å oppnå klimaks. Alle gjør det, de færreste snakker om det.

Bergenet lesetid: 4 minutter

Onani

Onani er kanskje undervurdert av mange? Ordet kommer fra Første Mosebok, som handler om Onan. Kjedelig lesning, egentlig. Men ordets norske betydning er viktig for de aller fleste.

Vargas12.com, er bloggen som tar fram de mest tabubelagte tema, og belyser disse for deg som leser, for å berike ditt liv og gjøre det enklere å takle slike utfordringer.

Gjør deg selv en tjeneste, jakt etter den perfekte orgasme, rett og slett fordi du fortjener det. Enten du er singel eller i et forhold, vellykket og god sex kommer ikke av seg selv. Du som singel, eller dere som par må sette av nok tid til hverandre og nytelsen.

Ingen parforhold holder særlig lenge, om man ikke tar sexen på alvor og er ærlig på hva som er deilig og spennende. Jo mer du tør å innrømme for din kjæreste hva du liker og ikke liker – jo bedre blir sexlivet dere i mellom. Liker du f.eks ikke oral sex så si i fra. Liker du f.eks anal-sex, så være åpen om det.

Gode grunner

Bare på den måten kan du få alle de orgasmene du ønsker. Her er noen punkter til dere – gode grunner til å oppnå klimaks daglig.

Nå er det ikke alle det passer for av ulike årsaker, å jakte på den ultimate nytelse hver eneste dag, men det er greit å vite at det finnes svært få gode grunner, til å ikke få orgasme.

10 grunner til å få orgasme – hver eneste dag!

  • En orgasme reduserer stress
  • En orgasme motvirker søvnløshet
  • En orgasme motvirker enkelte former for smerte
  • En orgasme øker blodgjennomstrømningen i hele kroppen, også hele hjernen
  • En orgasme hos mannen, som penetrerer en kvinnes vagina, kan føre til graviditet
  • En orgasme hos kvinnen kan noen ganger føre til at hun ejakulerer
  • En orgasme betyr “å svulme”, eller “å bli pirret”
  • En orgasme kan fort bli til flere samtidig, spesielt hos svært kåte kvinner
  • En orgasme eller to hos menn, med jevne mellomrom, gjør disse mindre aggressive
  • En orgasme gir de aller fleste menn en sterk trang til å sove, så snart som mulig etterpå, kvinner får ofte taletrengthet

Sex

Enten du er kvinne eller mann, ung eller gammel, singel, samboer eller har en kjæreste du holder av. Vit at det er mange helsebringende årsaker til å onanere, ha sex eller leke med vibratorer, but plugger, dildoer, og alt annet snadder man finner på et rikt marked for nytelse der ute.

Sex er viktig for de fleste. Å strekke grensene for egne fantasier og drømmer er helt avgjørende for å lykkes med orgasmen. Følger du hjertet og fantasien, vil du bli kjent med din egen seksualitet som igjen gir deg et godt sexliv.

Ta forholdet på alvor, som kvinne bør du gi din partner orgasme, enten du selv er i humør til sex eller ikke. Som mann bør du selvsagt ta din kvinne etter alle kunstens regler, nettopp slik hun ønsker det.

God sex er limet i forholdet, ikke ta det for gitt. 10 grunner til å få orgasme – hver eneste dag! Mange av disse kan du selvsagt oppnå alene eller sammen med elsker eller kjæreste.

En vellykket orgasme er nesten alltid helt gratis, og en god investering for et godt sexliv. Hver dag.

Vargas

Pin It on Pinterest