Alle har hørt om smellvakre Kate Moss (42) og alle hennes oppdrag for blant andre Vogue-magasin. Nå er hennes 13 år gamle datter, Lila Grace også tiltenkt en rolle i morens fotspor. Italienske Vogue har mor og datter på sitt juni-nummer. Bilder du garantert vil høre mye om.

██████ faith can move mountains

massimo ankor via Compfight

Den hvite huden, de brune fregnene og de lysebrune øynene er som skapt for modellyrke. Som mor så datter. Skjønnhet skapt for å vises til en hel verden.

Med verdens mest kjente modell som veileder er det liten tvil om at vakre Lila vil kunne nå langt. Vogue-Italia og Versace- familien har fulgt henne siden hun var et lite barn. Nå har mamma Kate latt henne få prøve seg, med de aller beste fotografene til Vogue-magasin, for at hun skal få kjenne på settingen.

Modellyrke er selvsagt en nådeløs bransje som Kate Moss kjenner som sin egen bukselomme. Hun vil gjøre sitt ytterste for at datteren ikke havner i de samme problemene med dop og alkohol, som seg selv. Kate har vært på en rekke avrusningsklinikker, men er i dag en verdig representant for Vogue.

Årsaken til at Kate følte seg bekvem med datterens flørt med modellyrke var fotografen som har tatt de allerede mye omtalte bildene. Mario Sorrenti, som nå jobber for Vogue Italia, er mannen som gjorde Kate Moss til et verdensnavn, så langt tilbake som i 1993. Da tok han de berømte bildene av Lila’s mor, den gang Kate Moss fikk en gullkantet avtale med selveste Calvin Klein.

13 år gamle Lila har faktisk vært avbildet i motebibelen en gang tidligere, da moren giftet seg med Jamie Hince i 2011, var hun brudepike som 8-åring. Får Kate det som hun vil, vil Lila bli en anerkjent og meget attraktiv fotomodell. Henne far, magasinutgiveren Jefferson Hack har allerede gitt datteren sitt ja på valg av yrke ifølge amerikansk presse.

Spør man kjennere av norsk mote- og modellbransje, vil de svare at det å være fotomodell som 13-åring, kan være krevende og kanskje lite klokt. Har man derimot en mor som er med-modell og som kan alle knepene, er det håp for at vi får se Lila Grace på de fleste motemagasin verden over, i uoverskuelig framtid. En framtid som er sikret økonomisk allerede.

 

Vargas

Pin It on Pinterest