Du har kanskje ikke billetter du heller, men 1. mai besøker verdens største artist Telenor Arena, Oslo og Norge. Adele er på 1. plass på alle de viktigste listene verden over, og hun selger flere album enn noen andre artister. 

Den helt vanlige jenta fra Tottenham, i Nord-London, jenta med den store stemmen, jenta med den karakteristiske latteren, den helt vanlige jenta som har blitt allemannseie, elsket av en hel musikk verden – kommer snart og skal underholde oss. Svartebørs billettene går for titusenvis av pund. Forståelig nok.

Adele er i dag, verdens største artist, uansett kjønn. Hun har vunnet alt som vinnes kan som artist, inklusiv en «Oscar» for «Skyfall» for James Bonds-låta fra filmen med samme navn. Hennes album, «19«, «21» og monster-albumet «25» er solgt i mer enn en halv milliard eksemplarer til sammen.

Adele Adkins ble født i 1988, hun vokste opp med sin mor som eneste barn, de bodde i en fattig bydel av London, og de hadde sjelden råd til utskeielser.  Sang var Adeles lidenskap fra tidlig alder, og hun har i dag et merkevare navn på lik linje med de aller største i verden. adele in motion, scott richardCreative Commons License torbakhopper via Compfight

Adele 25 - Autographed

Enigma63 via Compfight

12903943_1142235725821008_1205278170_o

Adels låter, de aller fleste, er i kjærlighetens sentrum. Fra albumet «21» kom det endelige store gjennombruddet med «Someone Like You», kanskje tidens kjærlighetssorg-låt og som i følge artisten selv, en hyllest til hennes tapte kjærlighet. Kjendisfotografen Alex Sturrock.

Via musikkvideo nettstedet YouTube, kan man finne en rekke av Adeles hits, de fleste vist flere hundre millioner ganger til fans verden over de siste årene. Siden Vargas12.com er en av de aller største Adele-fans, velger vi å legge ut de tre siste låtene artisten skal presentere for sitt publikum på Telenor Arena, 1. mai.

«All I Ask«, «When We Were Young«, begge fra det nyeste albumet «25» og selveste «Rolling In The Deep» fra albumet «21«.

https://www.youtube.com/watch?v=4aKteL3vMvU

Alle fans bør nyte hver eneste låt artisten Adele framfører, for i følge nær kilder hos superstjernen, vil hun etter endt verdensturné, ha en pause på fem år. For å bruke mest mulig tid sammen med kjæresten Simon Konecki og deres felles sønn, Angelo. Siste konsert går live i Mexico City, 15. november.

1. mai kommer hun altså til Norge og Telenor Arena. Det er to ting å gjøre fram til da. Spill av masse Adele-låter og glede deg.

 

Kilde: Adele.com

Vargas

Tags: Adele, Norge, superstjerne, Telenor Arena

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Zlatan nærmer seg Premier League!

I følge kilder nær verdens beste svenske fotballspiller, skal Zlatan Ibrahimovic være enda noen skritt nærmere spill i Premier League....

Barnas personvernregler!

Uten å plassere våre egne politiske meninger offentlig, akkurat nå. Synes vi det er flott at Venstre politiker Abid Raja,...

Lukk