ANTI – Rihanna ute med sitt 8. album

 

Alle Rihanna-fans vet hun kommer til Norge i sommer, og det er et etterlengtet og lenge utsatt album som endelig nå er ute. Foreløpig kun tilgjengelig vi streamingtjenesten «Tidal

2501868595_501eb7f0e0_o

jianjun xu via Compfight

2. juli står RiRi på scenen i Telenor Arena, og du kan fortsatt få tak i billetter.
En av verdens aller største superstjerner innen musikkbransjen kan godt kalle seg Norgesvenn. Skjønnheten har vært i Norge en rekke ganger, og har altså valgt å legge turen innom hovedstaden nok engang i sommer. Nå med stjerneskuddet, “The Weeknd.”

«ANTI» er et album som har tatt noe mer tid for Rihanna å sluttføre, mer enn tre år siden det forrige.

Som en av Norges største Rihanna-fans, har vi selvsagt funnet en liten smakebit fra «ANTI» til våre leser. Her finner du «Work» ft. Drake, som er en av 13 låter fra en av verdens største kvinnelige artister.

Rihanna har neste for gode samarbeidspartnere. Tidligere har den norske suksessduoen «Stargate» produsert låter for skjønnheten. Nå er det en ny nordmann som har hjulpet Rihanna med produksjonen.

Den beste låta, ifølge de som følger den smellvakre artisten tett, og den som vil bli mest spilt fra det nye albumet – kan være «Love On The Brain,» ei låt som er skrevet i tospann med Fredrikstad-mannen, Fredrik William Ball. Han gikk under artistnavnet «Pleasure» for ca 11 år siden, ifølge VG.

Rihanna er også i den eksklusive klubben som har nådd en viktig grense som forteller endel om hennes popularitet verden over. Låta «Love The Way You Lie» som hun gjør sammen med sin gode venn Eminem, har nådd mer enn 1 milliard avspillinger på videonettstedet, YouTube.

2. juli kommer hun altså til Norge, der du bør være i arenaen.

 

Kilde: VG.no

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.