Når man blir mest kjent for å ha en sexy rumpe, når man velger å delta på reality-serie, forteller det mer om TV-seerne, enn hvilken serie man deltar på. Eileen Eriksen er på alles lepper. Norges nye topp-blogger?

Ok. Det er selvsagt «Paradise Hotel» det er snakk om. Norges mest kjente rølpe-reality, men hva sier det om oss som ser på når den mest omtalte etter få uker på skjermen, får all oppmerksomheten, nettopp på grunn av ei pen, veldreid og sexy rumpe?

Er de fleste TV-seere, som ser reality-TV, sexfikserte? Mye tyder på det. Rumpa er flott den, men Eileen sier selv at hun er stolt av rumpa si, og trener den mye, nettopp for å få mer oppmerksomhet. Så da er det vel greit da?

12940764_892553750861167_927790751_n

Eileen Eriksen Foto: Instagram

12383369_1982728845285900_1517523392_n Eileen Eriksen Foto: instagram

Heldigvis har flotte Eileen startet egen blogg, slik at alle som liker å se veltrente, sunne og sexy reality-deltageres liv, før og etter kjendislivet. Får nettopp det. Foreløpig, ikke blant de mest leste, men det kommer på litt sikt, og vargas12.com ønsker å gjøre vårt for at alle de som ikke kjenner deltageren fra «Paradise Hotel», får møte Norges nye kjendis, med Norges mest omtalte rumpe.

Med en rekke flotte bilder, publisert i sosiale medier, på Side2.no, Facebook, Instagram og TV3, er det selvsagt all grunn til å tro at smellvakre Eileen Eriksen er på alles lepper. Både som blogger, men også som sexy reality-deltager. Norges mest sexy?

Flotte Eileen er glad i å trene, og nylig fortalte hun via bloggen sin, hvordan hun trener sin veldreide bakende.

«Takk Gud for at den rumpa er på Paradise Hotel», er kanskje et av de mest minnerike kommentarene av en deltager på årets Paradise Hotel. Gullkornene henger som tykke lag hos de unge menn og kvinner på det vakre hotellet i Mexico, som kjent.

Vil du følge Eileen på Instagram? Bruk @eileneriksen.  23-åringen fra Sarpsborg, er kanskje den jenta som har gjort seg mest bemerket, med positivt fortegn denne sesongen? Hun er i hvert fall svært så mye omtalt blant de mannlige deltagerne.

Her er hva TV3.no skriver om Eileen som deltager:

Sarpsborgjenta Eileen er med på Paradise Hotel for å møte nye mennesker. Hun er jålete og liker å pynte seg med kjoler og høye hæler. Hun hater folk som blir behandlet urettferdig, og om det skulle skje, tar hun gjerne opp kampen.

TV3.no

Vil du følge med på Paradise Hotel? Se alt på TV3play.no

Er du en ung kvinne eller mann, som har kropp nok til å kunne delta på Norges mest omtalte reality-serie? Da bør du følge godt med, om ikke lenge legger TV3 ut nytt påmeldingsskjema. Dette finner du selvsagt også på vargas12.com. Snart.

Vi venter i spenning!

 

Vargas

Tags: Eileen Eriksen, Paradise Hotel, rumpe, TV3, TV3play, veldreid, ventrent

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sosiale medier – offline kl 22:00?

Du ser på smarttelefonene din oftere enn du tror. Du sjekker oppdateringer i sosiale medier gjennom hele lunsjen, og så...

Nettsvindel – naive nordmenn enkle offer, lurt for millioner

Så er det nok engang bevist. Naive nordmenn er nettsvindlernes enkleste ofre. Mange hundre nordmenn blir hvert eneste år lurt...

Lukk