Wolves blir beskyldt for å «kjøpe Championship» men, kanskje ikke så rart med 11 nye spillere, bare i sommer.

Men det er Premier League de største overskriftene handler om. Zlatan og Pogba til Manchester United og Pep Guardiola’s manglende vilje til å gi keeper Joe Hart muligheten til å spille seg inn på Manchester Citys startellever, bare er noen av overskriftene

Joe Hart, som gjennom flere sesonger har gjort en god figur for City og for det engelske landslaget, løste det hele selv med å takke ja til en utlånsavtale til Serie A klubben Torino.

images-10

Wolverhampton+Wanderers+v+Barnsley+npower+ndmUrFrNUewl.jpg

At manager Antonio Conte ikke fant plass til Loïc Rémy i Chelsea-laget og derfor sendt ham på lån til Crystal Palace, en annen overskrift. Mens Patrick Bamford har signert en lignende låneavtale til Hull. Hull har også signert Ryan Mason fra Tottenham, overgangen er klubbrekord og lyser på £13 millioner. «The Tigers» har til og med fått til en avtale med Manchester United om Will Keane og Cardiffs keeper David Marshall. Om det holder til å overleve Premier League? Tvilsomt!

Alle som er glade i engelsk fotball, og i Norge er det fryktelig mange – er nemlig overgangsvinduet og de dagene før dette stenger, svært spennende. Kommer drømme signeringen, får favorittlaget de nødvendige signeringen til å gjøre en god nok sesong? TV2 sender sin aller siste sesong med Premier League-fotball, kanalens tredje mest sette «program» sist weekend.

Overgangsvinduet i Europa stenger som kjent natt til 1. september, derfor er dagen før den aller mest hektiske gjennom hele sesongen. Vi tar for oss de aller viktigste største og mest omtalte overgangene som har med den deilige engelske fotballen å gjøre. Her er de overskriftene vi har funnet til deg i de aller viktigste fora som setter sitt preg på nyhetsbilde, som omhandler overganger til og fra engelske klubber, fortrinnsvis i Premier League.

  • Wayne Rooney skal ingen steder og avslutter åpenbart karrieren i Manchester United. I dag proklamerte landslagskapteinen at han også gir seg på landslaget, etter VM i Russland 2018. Noen mener at han burde kanskje allerede ha gitt opp den karrieren, det svake EM i Frankrike; friskt i minne.
  • Arsene Wenger har vært stille som et fjellvann i hele sommeren, men endelig løsnet sjekkhefte. Inn kommer spissen Lucas Perez fra Deportivo La Coruna for £17 millioner, mens Shkodran Mustafi ser ut til å bli Wengers sjette kjøp. Jack Wilshere går på lån til Crystal Palace for å finne tilbake formen etter skade.
  • Også i Championship brukes det penger. Smått desperate Aston Villa har signert Jonathan Kodjian fra Bristol City for £12 millioner. Den digre spissen gjorde 19 mål for City forrige sesong.
  • Chelsea er i ferd med å sikre seg Marcos Alonso (25) fra Fiorentina for £20,5 millioner. Spanjolen sees på som en arvtaker til John Terry og makker til John Stone. Brasilianeren David Luiz ryktes og skal tilbake til Chelsea fra PSG. En slik avtale kan koste £32 millioner, men er foreløpig ikke bekreftet.
  • Sunderland er villig til å betale mye for å komme seg vekk fra nedrykkssumpa på Premier League-tabellen. Didier Ngong kan koste £17 millioner om midtbanespilleren havner på Stadium of Light, fra franske Lorient.
  • Foran tidenes Manchester-derby er det verdt å ta med at selveste Sergio Aguero vil miste storkampen. FA har sett video av albuen han gav West Ham’s Winston Reid. Den koster etter all sannsynlighet argentineren tre kampers karantene.
  • Fotballens største rebell, Mario Balotelli, ser endelig ut til å få muligheten til å spille fotball igjen. Franske Nice er klubben som tar sjansen på å invitere italieneren på en permanent overgang. Jürgen Klopp i Liverpool, ser ut til å ville få ut flere av de spillerne han ser på som «død ved» før overgangsvinduet stenger. Mamadou Sakho har hatt en turbulent tid på Anfield og har fått beskjed om å finne seg ny arbeidsgiver.
  • Apropos Wolves. Spiller nr 11 ble signert for få timer siden. Marokkanske Romain Saiss (26) kommer fra den franske klubben Angers, prislapp rundt £3 millioner. Den styrtrike Championship-klubben som har en lang og suksessrik historie i engelsk fotball, og ser endelig mulighetene til å komme tilbake som et storlag, med ambisiøse kinesiske eiere i Fosun Company. Manager for klubben som spiller sine kamper på velkjente Molineux Stadium, heter Walter Zenga.Foreløpig.  Alt annet enn opprykk, vil være en stor skuffelse for sulteforede Wolves-fans.

Landslagspause gir de engelske klubbene mulighetene til å samle deler av troppene og telle opp etter overgangsvinduet stenger. Etter VM-kampene som spilles om få dager, er det igjen duket for viktige kamper på engelsk gress. Den viktigste fotballen, der de største overskriftene kommer på bestilling. Hver helg gjennom vinteren.

Det er all grunn til å glede seg.

 

Vargas

Tags: engelsk fotball, Overgangsvinduet, overskrifter

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
NÅ bør du handle julegaver!

Sommeren er over og høsten står klar med mørke og kulde. Akkurat som samme tid i fjor. Knappe fire måneder...

Treningstøyet du vil elske å bruke, gang etter gang …

Norges kanskje mest fargerike og spennende kolleksjon hva treningstøy og fritidsklær angår, kommer fra Bergen. Brazfit-utvalget treningstøy er nemlig lagt...

Lukk