Farmen 2016 – hvem vil du ha til finalen?

Norges mest sette reality program går mot slutten, finale-uken står for døren, hvem av deltagerne vil du se i finalen? Av de seks forpaktere som er igjen, er det kun fire som skal til finalen.

Sorry, there are no polls available at the moment.

Sophie må velge enten Stine eller Åsta til den siste tvekampen, der Laila Lockert allerede er klar for finalen, da hun er den siste storbonden på gården.

I løpet av 2017 vil du se en helt annen type Farmen, med kjente mennesker fra hele landet, som lever som om det er for hundre år siden, med alle de utfordringer det bærer med seg. Noe lignende har du neppe sett tidligere. Nemlig Kjendis-Farmen, Kjendis-Farmen vil ha en rekke overraskelser, men innen den tid, må du nøye deg med den originale Farmen og den avgjørende finale-uka.

 Stine Hartmann favoritt til å vinne Farmen? Foto: TV2 underholdning

 

Olsenbanden har lykkes bare delvis, men to av tre av guttene er med i finalen, Simen måtte reise hjem, de får med seg tre jenter, men snart blir deltagerne raskt færre. En finale er krevende, og den aller første av de fem som går videre fra f.eks øksekast, slipper en langt billigere reise, enn de resterende som må sloss innbyrdes i en lang rekke konkurranser.

De skal lage en tre-retters middag, gå med hesten som har last med seg, de skal løpe hinderløype og vite hvordan separatoren settes sammen og skal fungere etterpå. Farmen er kampen om tilværelsen. Og de skal svare på en lang rekke med spørsmål, relatert til det de ha lært, eller burde har lært i tiden de har vært på Farmen.

Kun seks deltagere står tilbake, der en av disse vinner Farmen 2016.

Finalesendingen ser du på TV2, søndag 18. desember kl 20:00, innen den tid, skal seks bli til tre. Vinneren får som kjent bil og hytte til en verdi av 1,3 millioner kroner.

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.